Tangram Prop skladačka prop puzzle rekvizity uniknúť izba dať všetky kúsky do drevený box na odomknutie Komora hra rekvizity 999PROPS

€40.52


Stručný Úvod Hráči nájdu Tangram prop v uniknúť izba. Keď dal všetko, 7 kusov do drevenej krabici v správnej polohe, EM zámok sa otvorí.

Popisy produktov prop obsahuje jeden drevený box s 7 drevené kusy, jeden radič, a jeden 12V adaptér 1.Tam je len jeden spôsob, ako vyvolať prop, že je uvedenie všetkých 7 kusov do drevenej krabici. 2. Tangram prop je trochu ako Skladačka puzzle.

Základné Informácie Napájanie:12V Pripojenie:káblové zvukový efekt:s audio (s loundspeaker) / č audio

Ako hrať Krok 1 Hráči nájsť drevené okno a 7 drevené kusy v miestnosti. 7 kusov sú nastriekané do 7 rôznych farbách. Krok 2 stopa daná izba ubytovateľ hovorí, že, dobrodruhov by mali dať všetko, 7 kusov do poľa. Krok 3 Po uvedení všetkých 7 kusov do poľa, jeden zámok bude uvoľnenie.

Ako obnoviť Odstrániť niektorý z 7 kusov preč z poľa, prop bude resetovať.

Produkt Upozorňuje 1. Tangram je Čínske tradičné hry. Tento prop je celkom zaujímavé a zároveň je umiestnený do miestnosti. 2. Existujú štyri spôsoby, ako na to a dobrodruhov by mali zistiť ich. To znamená, červenú a modrú môže zmeniť pozíciu, zatiaľ čo žlté jeden a fialová môže zmeniť pozíciu. 3. Je vhodný nielen pre dospelých, ale aj detí.

Štítky: ukončiť uniknúť izba hra, únikové miestnosti rfid, podnikania držiteľa karty drevené, záchranný rebrík, uniknúť izba hra knihu, , escaperoom, uniknúť hra prop, puzzle quest, uniknúť rekvizity zvuk, escaperoom prop.


( 1 Hodnotenie )

Počet