Vlk-Stráže Tuya WiFi Bezdrôtové Vonkajšie Slnečné Alarm 120dB Nepremokavé Blikajúce Detektor App Riadenie Home Security s Diaľkovým Kľúč

€27.09


1. LED: 4 LED svetlá

2. Solárny panel: 5V*0,6 W polysilicon

3. Vodotesný hodnotenie: Ip67 úrovni

4. Zvuk budíka: 120dB

5. Čas nabíjania: 6~8h

6. Výstup alarmu: Low battery alarm.infračervené alarm

7. Uhol detekcie: 110°

8. Detekčná vzdialenosť: 9-12m (aflected prostredia)

APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie

Jednoduché stiahnuť APLIKÁCIU "Inteligentný Život/Tuya" na iOS a Android pre pridanie zariadenia na detekciu ľudského tela, pohybu, č hub potrebné. Kompatibilný so Alexa & Domovská stránka Google.

Solárny

Vybavené výkonnými solárnymi panelmi a 4 LED svetlá. Nabíjanie batérie plný 6-8 hodín. Aj keď nie je solárne nabíjanie, super kapacita batérie trvať 60 dní.

120dB Hlasný Zvuk

Ak je niekto blíži počas dňa alebo v noci, alarm bude vydaný ihneď, až 120dB, odohnať zločincov. Malé a mini alarm, pre pokoj vašej mysle.

Pet Friendly

Vonkajší alarm detektor nebude alarm domáce zvieratá nižšie 25 kg, čo výrazne znižuje pravdepodobnosť falošného poplachu. IP67, vhodný pre všetky druhy vlhkom počasí.

Tiesňové Upozornenie

Stačí stlačiť tlačidlo SOS tlačidlo diaľkové ovládanie, akustický a vizuálny alarm, ak nejaký falošný poplach deaktiváciu stlačte tlačidlo na vypínanie. Pohodlné a rýchle.

LB-11 Vonkajšie Slnečné Alarm Špecifikácie:

1. LED: 4 LED svetlá 2. Solárny panel: 5V*0,6 W polysilicon 3. Vodotesný hodnotenie: Ip67 úrovni 4. Zvuk budíka: 120dB 5. Čas nabíjania: 6~8h 6. Výstup alarmu: Low battery alarm.infračervené alarm 7. Uhol detekcie: 110° 8. Detekčná vzdialenosť: 9-12m (aflected prostredia)

Poplachový režim nastavenie funkcie tlačidlo (7 typov):

1. Raz stlačte tlačidlo "DI" je vstupom siete pár štátu. 2. Dvakrát stlačte tlačidlo "DI DI" je odstrániť stav. 3. Stlačte trikrát "DI DI DI" je 24H akustický a vizuálny alarm mode(Power on). 4. Stlačte štvrtý raz, "DI DI DI DI" je 24H flashíng bez akustický a vizuálny alarm. 5. Stlačte piatykrát "DI DI DI DI DI" je režim smart uznanie akustický a vizuálny alarm cez deň alebo v noci (to nie alarm v dôsledku indukcie v dennej a zadajte alan štátu automaticky v noci). 6. Stlačte šiestykrát "DI DI DI DI DI DI" je režim pútacích v noci bez akustický signál (bez akustický signál a len bliká). 7. Stlačte siedmy raz "Tiché" je vypnutie.

Package Vrátane:

1PC x LB-11 Vonkajšie Slnečné Alarm 2 KS x Diaľkový ovládač 1PC x Manuálne

Poznámka:

1. Tam môže byť mierne veľkosť odchýlky vzhľadom na ručné meranie, rôzne meracie metódy a nástroje. 2. Obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky z dôvodu rôznych fotografovanie svetla, uhol a monitor.

O Preprave:

1. Naša dodacia lehota je 2 dni (okrem víkendov a sviatkov). Všeobecne platí, že objednávky vám bude zaslaný do jedného dňa. 2. Logistika používame, je www.tantra-egypt.sk Štandardné dodanie a nákladnej je znáša predávajúci. Celá logistika sledovanie informácie môžu byť informovala, bude tovar rýchlejšie a bezpečnejšie na dosah ruky. 3. V prípade platby dovozných poplatkov, znáša kupujúci ho. Pred nákupom sa, prosím, obráťte sa na svojho colného určiť tieto dodatočné poplatky. 4. Dopravný proces je doplnený logistickej spoločnosti.Ak ste nedostali vašu zásielku do 60-90 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dať odpovedať vám čo najskôr. Spokojnosť zákazníka je naším cieľom!

Štítky: prepínač tuya, alarm domov, alarm, senzor pohybu, alarm b ez p e, kapor tlačidlo detektor, alarm domácej wifi, siréna zigbee, plyn tuya, prenosný wifi alarm, alarm ovládací.


( 1 Hodnotenie )

Počet