1PC 13.5-14.5 cm Jape Guasha Krásu Tváre Masáž Nástroj Jade Valček Tvár Tenké Masér Prírodné Vhodné všetky pokožky

€2.79


Špecifikácia:

Stav: 100 % zbrusu nový a vysoko kvalitné

Materiál :Jade kameň

Štýl : Jade masér

Dĺžka:13.5-14.5 cm 5.3"-5.7"

Šírka: 4,5 cm/1.7"

Váha: cca 700g/0.7 oz

Jade tváre valčeky, na starostlivosť o pleť trend priamo z Starovekej Číne

Funkcie:

1. Je to veľmi pekné Čínsky zelený nefrit tváre masér. Jade tváre masér bolo bežne používané Čínske ženy po stáročia na zníženie vrások. Najslávnejšie ženy, ktorá používa takéto zariadenie bolo Cisárovná Ci Xi koncom Qing Dynastie. To bol povedal, že jej tvár bola veľmi mäkké a hladké, keď zomrela vo veku 75. Pri používaní držte jade držadlo a presunúť buď kolieskom nahor alebo nadol tvári asi 10-15 minút každý deň. To pomáha svoju tvár oddýchnuť, a tým znížiť výskyt vrások.

2. V starovekej Číne jade bol konečný symbol krásy, milosť a nesmrteľnosti. Prírodné vlastnosti jade znamená, že zostane chladný na dotyk, aj v horúcich podmienkach. Tento chladiaci účinok je ideálny pre upokojenie bolesti hlavy.

3. Môžete nájsť jade tváre vojne v hornej Kúpeľov a akupunktúry, kliniky, a na toaletný tabuľky očarujúce.

4. Vykonávať jade tváre koľajových na čistú pleť po čistení. To funguje dobre na suchú pleť alebo po použití prírodný hydratačný krém alebo tváre olej. Myšlienkou je, aby sa zametať smerom nahor a von okolo tváre, krku a dekoltu, pomocou ľahšie tlak okolo jemné očné okolie.

Package:

1* jade kameňmi

Poznámka:

1.Tam môže byť mierne farebný rozdiel v položke vzhľadom na iné pc monitor color settings (nastavenia farieb

2. Každý jeden nie sú rovnakej farby, jade vzor, hrúbka, to je normálne. Ako tejto položky sú vyrezané spracované prírodného kameňa. Dúfam, že sa vám mohol pochopiť. Pošleme ich náhodne.

3. Kovové Časti je lepkavý tým, lepidlo, takže keď ho dáte do vody, je ľahké sa dostať od seba. Ale mohli by ste stick pomocou lepidla. Dúfam, že sa vám mohol pochopiť!

Štítky: guasha massag, gouache masáž, tvár špongia huba, jade valčekov, 40 mm popruhu, 5 v 1 starostlivosti o krásu masér tváre, massag valček, krásy nástroj ultrazvukové, veľké masážny valček, studenú tvár valček.


( 3 Hodnotenie )

Počet