Červená Modrá Svetelná Terapia Picosecond Laserové Pero, Tattoo, Odstránenie Pigmentácie Tmavé Miesto Akné Pehaveniu Stroj Obočie Starostlivosti O Krásu Nástroj

€36.09


Červená Lght Laserové Pero

1. 9 voliteľný režim 2. je najvyššia frekvencia režim a najväčší počet lasery vydávaný za jednotku času. 3. Energia je pôvodne nastavená na 1, a upraviť tak, ako to považuje za potrebné. Väčšia energia, nariadenia, tým viac tepla na kožu dostane. Poloha presne na zaobchádza oblasti a spustenie laseru. Opakované operácie môže odstrániť melanínu a chrastavitosti tvoril bude spadne prirodzene.

Bule Svetlo

9 voliteľné módy. Po výbere zakaždým, keď je prepínač stlačené laser je vyžarované raz. 1 je najvyššia frekvencia režim a najväčší počet lasery emitované kus čas. Energia je pôvodne nastavená na 1, a upraviť tak, ako to považuje za potrebné. Väčšie energie nariadenia, tým viac tepla na kožu dostane. Poloha dobre na považuje oblasti a spustenie laseru. Opakované operácie môže odstrániť melanínu a chrastavitosti tvoril vám spadne prirodzene.

Štítky: cs tetovanie, pigmentové, laserový ukazovateľ, pico laser, modrý laser terapia hodinky, laser picosecond, foto obočie, tvár systém, neatcell picosecond laserové pero recenziu, vedúci laser, 660nm led červená.


( 0 Hodnotenie )

Počet