540 Ihly Mikro-Ihiel Valček Dermaroller Ihla Nástroj pre Visage Tvár 0,5 mm\1mm\1,5 mm - Titán Ihly Starostlivosti o Pleť Nástroj

€5.86


funkcia:

1.Odstránenie vrások, akné, odstránenie, zlepšiť jazvy, omladenie. 2.Zlepšiť vrások a jemných liniek. 3.Úzke zameranie stránky (glabellum, vrásky, jazvy). 4.Zlepšiť veľké póry a drsnej pokožky

Ako používať microneedle derma roller kit ?

1. Čistí tvár dôkladne a osušte čistou utierkou 2. Vyčistite hlavu mikro-podpichoval roller s alkoholom (vyplniť malý šálku a ponoriť hlavu valca na 5 minút) 3. Nenúti tváre valček na vašej pokožke, sa vzťahujú len mierne tlak. 4. Naneste sérum, aby vaša pleť vlhké, keď dermapen valcovanie (odporúčame jednoduchý kyselina hyaluronová) 5. Roll mikrodermabrázia stroj v hore-dole, vľavo-vpravo a v diagonále pohyby, 4-až 8-krát každej oblasti. 6.Po valcovaní ihly, môžete použiť hydratačný masky, bez nutnosti používať ďalšie produkty pre starostlivosť o pleť.

AKO HO POUŽIŤ

1. Opláchnite ihlové v teplej vode. 2. Čistenie bazénov s alkoholom a nechajte ho vyschnúť. 3. Po vyčistení derma valček, miesto na skladovanie, ktorá sa poskytuje.

Bezpečnostné Upozornenia:

1.Nepoužívajte dermaplaning toolon viečok, alebo pery. 2.Nepoužívajte mikrodermabrázia súpravu, ak ste v súčasnej dobe s akné breakouts alebo akýkoľvek stav pokožky. 3.Mikrodermabrázia roller je len pre osobné použitie. 4.Nezdieľam. Nepoužívajte valček na infikované alebo podráždenú pokožku. Vždy skladujte táto tvár navi mimo dosahu detí.

Štítky: derma roller, jade valčekov, rouleau, 40 mm popruhu, zlato ihlové, massag valček, krásy nástroj ultrazvukové, dermarol, titánu tin výchovy k demokratickému občianstvu, telo dermaroller.


( 1 Hodnotenie )

Počet