Deti Švihadlo s Protiprúdom Deti, Dospelých, 3m Nastaviteľné Bavlna Preskočenie Rýchlosť Laná Fitness Vybavenie pre Športové Cvičenie

€5.48


Deti Švihadlo s Protiprúdom Deti, Dospelých, 3m Nastaviteľné Bavlna Preskočenie Rýchlosť Laná Fitness Vybavenie pre Športové Cvičenie

Funkcia:

1. Vysoko kvalitné materiály: Naše detské vynechá laná sú vyrobené z high-kvalitné gumené materiály, ktoré sú odolné, pružné, mäkké, super bezpečné a netoxické. Rukoväť je mäkké, protišmykový, ľahko pochopiteľná. Lano je vyrobené z vysoko kvalitnej bavlny a elastické lano, tak to nebude bolieť tela.

2. Ľahké nastavenie dĺžky lana: preskakovanie lana dizajn, 280 cm. To môže byť upravená tak, aby dĺžka chcete. Vhodné pre všetky dámy, muži, deti a dospelých.

3. Jedinečný dizajn: vybavený automatické počítanie funkciu. Rukoväť je mäkké, protišmykový, ľahko pochopiteľná. Lano je vyrobené z vysoko kvalitnej bavlny a elastické lano, tak to nebude bolieť tela.

4. Prenosný a praktický: môžete swing preskakovanie lana ľahko s 360°otáčanie skákanie lano. Je vybavený bavlnená taška pre jednoduchú prepravu.

5. Vhodné pre rodiny cvičenie: pomocou našich prenosných preskakovanie lana, si môžete uplatniť kedykoľvek a kdekoľvek.

Špecifikácia:

Materiál: NBR šetrné k životnému prostrediu materiál lano, bavlna pletené lano

Hmotnosť: 170 g

Veľkosť: veľkosť Balenia 17.5*12.3*3.5 cm, dĺžky lana 2,8 m, rukoväť dĺžka 17 cm

Zoznam Balíkov:

1*Deti počítanie preskakovanie lana

Štítky: kábel, cvičenie machin, profesionálne preskakovanie lana s ložiskom, lana preskočte, quicycle, sag, prístav line, švihadlo, ťažká váha preskakovanie lana, profesionálne boxerské švihadlo.


( 0 Hodnotenie )

Počet