Švihadlo Crossfit AB Roller-Koliesko Push up Stojan, chudnutie, Fitness Vybavenie Mens Telocvični Cvičenie Výstroj Boxerské MMA Školenia

€8.90


4 V 1 Valec Kolesa Kit Zahŕňa: 1 Ab Koliesko Navi, 1 Push-up bary, 1 Preskakovanie Lana a 1 Hrubé Koleno Podložky mat, vhodné na všetky vaše potrebné posilniť svoje hlavné sily a tvar lepšiu postavu. Naše Ultra-široký ab roller vyrobený z vysoko-kvalitného PVC a hriadeľ z nehrdzavejúcej ocele; double pribrala PU kolesá umožňujú ab valčeky tichý a stabilné koľajových; Non-slip penové rukoväte znižujú únavu ruky a zlepšuje ovládanie a pohodlie, s penou koleno podložky aby sa zabránilo kolená z ublížiť. Push-up stojany sú vyrobené z ľahkého-vážený & high-pevnosť TPR s vysokou hustotou materiálu, nosné môže dosiahnuť až 120 kg. Prenosné a Ľahko Zostaviť: Ab roller kit je ultra-ľahký a ľahko montuje, Ideálny pre domáce posilňovne a ľudí, ktorí, ako pri tréningu počas výletov a on-the-go cvičenia. Fitness Zariadenia, skupina môže pomôcť úsek a cvičenia svaly brucha, ruky, hrudník, ramená, chrbát, a získať si šesť-pack abs.

Štítky: boj kolónka, sudio, lana preskočte, horolezecké lano školenia, telocvičňa domov, crystal fox prívesok, ženy ab roller, leginy módne telocvični, crowne nohavice, Crossfit.


( 5 Hodnotenie )

Počet