Inteligentné Elektronické Sčítanie Preskočte Na Lano Spotrebu Kalórií Profesionálne Crossfit Krytý Fitness Zariadenia, Digitálne Skok Laná Nástroje

€4.33


Popis:

Naše školenia lano nemusíte báť obmedzený priestor, je to bezpečné, pokojné a ľahké použitie.

Konfigurovateľné dĺžka: Naše preskakovanie lana môžu byť prispôsobené pre rôzne skupiny ľudí. Na preskakovanie lana je 9.52 nohy / 290 cm na dĺžku, a môže byť upravená.

Môžete upraviť lano najviac pohodlné dĺžky. Alebo, ak nie je dostatok miesta, môžete použiť bezdrôtové preskočiť režime.

Na preskakovanie lana rukoväť je vyrobená z ABS a povrch je protišmykový. To zabraňuje skĺznutiu počas cvičenia. ABS materiálu robí rukoväť, ľahko čistiteľné a nie absorbovať pot. Ak je to nutné, jednoducho vyčistiť povrch s alkoholom utrite.

Vhodný pre vnútorné a vonkajšie športy, bezdrôtový režim môže byť zvolený pre malý vnútorný priestor, a šnúrový pre vonkajšie, ktoré je pohodlné a šetrí priestor.

Špecifikácie:

Typ Položky: Digitálne Švihadlo

Materiál: ABS + TPE

Veľkosť Produktu:

Rukoväť: 175 x 29mm

Krátke Lano: Cca. 24 cm / 9.5 v

Dlhé Lano: Cca. 3 m / 10 ft

Napájanie: 2x CR2032 gombíkové články(sú SÚČASŤOU)

Farba: Šedá/Čierna(Voliteľné)

Package Zahrnuté:

2 x Rukoväť

2 x Krátke Lano

1 x 3 metrov Dlhé Lano

1 x Skrutkovač

1 x užívateľská Príručka

Štítky: rýchlo preskakovanie lana, hde digitálne švihadlo, lana preskočte, telocvičňa švihadlo, švihadlo smart, quicycle, švihadlo počítadlo elektronické, crossfit švihadlo, rx smart lano, drôt preskakovanie lana.


( 2 Hodnotenie )

Počet