Švihadlo Deti A Dospelých, Preskakujem Skákanie Cez Švihadlo Lano S Protiprúdom A Protišmykové Rukoväte Fitness Home Gym Workout Zariadenia

€3.04


Deti A Dospelí, Preskakujem Skákanie cez Švihadlo Lano S Protiprúdom A Protišmykové Rukoväte Vhodné Pre Fitness Boxing Fitness Nastaviteľná dĺžka Až 21,6 m

Funkcia:

Bezpečnosť materiál: vyrobené z opotrebovaniu bavlny a high-kvalitné plastové, skákanie cez švihadlo je veľmi bezpečné a odolné. Nemusíte sa starať o zranil počas cvičenia

Presné počítadlo: presné integrované počítadlo môžete nahrať počet zoskokov, ktorý je veľmi pohodlný.

Pružná protišmyková rukoväť: vyrobené z vysoko kvalitného PVC, šetrné k životnému prostrediu NBR materiál, ľahká, odolná, bezpečná a pohodlná rukoväť.

Nastaviteľná dĺžka: môžete nastaviť dĺžku lana v priebehu niekoľkých sekúnd, takže nemusíte mať strach o zakopnutia hrubé lano.

Spokojnosti 100%: snažíme sa poskytovať čo najlepšie produkty.

Charakteristika:

Stránka: 1 Bezpečnosť materiál: lano je vyrobené z ekologicky priateľské gumy pena - NBR a odolná bavlna, testované spoločnosťou SGS.

Integrácia počítadlo: presné integrácie počítadlo môžete nahrať počet zoskokov, ktorý je veľmi pohodlný.

Stránka: 1 Pružná protišmyková rukoväť: vyrobené z vysoko kvalitného PVC, šetrné k životnému prostrediu NBR materiál, ľahká, odolná, bezpečná a pohodlná rukoväť. Dokonca aj ak sú vaše ruky spotené, na protišmykové dizajn bude dať svoje ruky na správnom mieste.

Stránka: 1 Nastaviteľná dĺžka: nastaviteľná konštrukcia umožňuje ľahko upraviť skákanie cez švihadlo dĺžka podľa vašej výšky, takže sa nemusíte obávať, že ranený zlá veľkosť.

Charakteristika:

Farby: zelené, ružové, fialové,Ružové

Dĺžka: 2,6 m

Hmotnosť: 180 g

Obsah balenia:

1X skákanie cez Švihadlo

Poznámka:

Stránka: 1 Vždy integrovať s pult v pravej ruke a zase kábel v smere na hodinky, ihly ak chcete získať správny záznam.

Ak máte problémy, alebo máte problémy so produkt, prosím kontaktujte nás, my budeme vždy tu pre vás a riešiť vaše problémy čo najskôr.

Štítky: skákanie cez švihadlo hry deti, lano rýchlosť, lana preskočte, švihadlo šport, švihadlo smart, skákanie cez švihadlo výzvou deti, elektronické švihadlo, dospelých švihadlo, švihadlo, crossfit švihadlo.


( 2 Hodnotenie )

Počet