KERUI G18 NOVÝ GSM Alarm Systém Bezpečnostné APLIKÁCIE Bezdrôtovú Domácu proti Vlámaniu, Požiaru Ochranu Snímača Pohybu Bezpečnostný Alarm DIY Kit

€27.23


Funkcie:

Tento poplachový systém používa 1.7 palcový TFT farebný displej a dotykové tlačidlá, so zabudovaným výkonným CPU master control a má dobré fungovanie. To je high-end GSM dual-siete, alarm so stabilným a spoľahlivým výkonom. Hostiteľ je bezdrôtovo pripojený cez infraport, dvere magnet, detektor dymu, detektor plynu, panic tlačidlo a ostatné príslušenstvo. Keď detektor zistí, alarm situácie, hostiteľský počítač zobrazuje alarm oblasti prevencie, a scéna vysiela alarm 80 decibelov. V rovnakom čase, detektor vysiela krátku správu a voĺby používateľa predvoĺbu a telefónne číslo, informovať užívateľa. Široko používaný v rodinách, továrne, školy, obchody, pohodlie obchody, finančné izby, vily, obytných priestorov a iných miest, ktoré potrebujú ochranu, aby sa zaistila bezpečnosť osôb a majetku vo všetkých smeroch.

G18 Alarm Systém:

Farba Čínsky TFT farebný displej, humanized Čínske menu, hlasové pokyny na prevádzku, ľahko naučiť a používať.

Alarm princíp: Keď senzor dverí a PIR detektor pohybu je aktivovaná siréna znelo a strach off zlodej. V rovnakom čase, majiteľ bude oznámené telefonicky, SMS, a APLIKÁCIE push.

Presné Alarm:

Rozlišovať rôzne oblasti podľa mena, a presne nahlásiť na políciu, keď zlodeji zlomiť.

Hlasný Alarm:

Vstavaná siréna: 80dB,môžete tiež zápas druhej sirény na zvýšenie hluku.

6 skupín alarm telefónne číslo:

Keď robiť poplach, hosť zavolá 6 sady telefónne čísla nastaviť používateľ zabezpečiť, aby budík informácie nebudú zmeškané z dôvodu rušnej situácie.

Plánovaný budík/deaktiváciu:

Štyri skupiny načasovanie nasadenie a evakuačné funkcie, každá skupina načasovanie nasadenie a evakuačné môžete vybrať týždeň, eliminuje príručka časté nasadenie a evakuáciu, a naozaj si uvedomil, inteligentný full-automatické ovládanie.

Byť on-line všetky času:

Káblové pripojenie zásuvky, údržba napájanie, vstavaná high-capacity lítiovej batérie, napájanie automaticky prevedené na pohotovostnom režime,zároveň má aj funkcie s nízkou spotrebou pamäte a anti-demontáž.

DIY Ďalšie Príslušenstvo:

Bezdrôtové inteligentné vzdelávania 1527 celý rad príslušenstva, môže sa naučiť 150 diaľkové ovládanie a 150 detektory, môže byť skombinované s rôznymi produktov v obchode, ak je to potrebné, kontaktujte náš služby zákazníkom.

8 typy zón:

Hlavný motor je vybavený 99 obrannej zóny. Každý obranné pásmo má 8 typov obrannej zóny, vyberať a každý obranné pásmo môže nezávisle prepnite budík.

APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie:

Používanie APLIKÁCIÍ ak chcete nastaviť a spravovať hosť a podporu IOS/Android je operačný systém

Kit 1:

Súprava 2:

Súprava 3:

Súprava 4: Poznámka: Všetky Detektor a Snímač nie vrátane Batérie

Značka Príbeh:

Štítky: alarm kerui, gsm alarm, alarm b ez p e, diy electron auta, nabíjačka asus k52, cerradura seguridad, Alarm, gsm drôt alarm systém, dvere otvorí alarm, alarm gsm systém.


( 4 Hodnotenie )

Počet