Japonsko Petio Hračky Pre Psa Postavený Flauta Zvuk, Realistický Latexové Hračky Zvukové Hračky Hračka Pet Odolný Bite Uloženie Stoličiek

€7.03


informácie o výrobku

Značka: petio Názov: Mäkké Latexové Hračky pre Psov Suroviny: latex, polyester, polypropylén Platné objekty: malé psy Vlastnosti produktu: bezpečné latex, môže byť zvuk

Značka úvod

Petio sa orientuje na pet produktov pre viac ako 30 roky a má rozrástla do komplexného spoločnosti integrácie vývoja, výroby a predaja. Značka nie je len dobre známa v Japonsku, ale aj predaná do Spojených Štátov, Kanady, Európy a krajín Juhovýchodnej Ázie.

Značka vyhlásenie

Všetko pre život nenahraditeľné zvieratá. To je značka vyhlásenie petio a východiskom petio. petio ide o starostlivosť o domáce zvieratá, ako život-kritické priemysel, a bude trvať táto starostlivosť zodpovednosť a povinnosti s úprimné srdce.

Zásielky

1.Sledovanie informácie zvyčajne bude aktualizovaný v 24 hodín. 2.Za normálnych okolností, to bude trvať 10 - -45 dni, aby sa dospelo, rýchlosť colné odbavenie & lodnej dopravy v kupujúcich krajiny thatdecides to prísť rýchlejšie alebo oneskorene, prosím pochopiť.

Štítky: pletené pet hračky, draci psov, mačací strom, mha plushie, väzby domáce zvieratá, loptu psa, reťaz kľúč, škrečok hračka, pro psa misa, pes.


( 0 Hodnotenie )

Počet