10pcs Nastaviť Psa Lano Hračka Bavlnené Lano Interaktívne Hračky pre Veľkých Psov Žuť Uzol Loptu Hračky pre Malé a Stredné Psy Pet Auta

€13.65


10pcs Nastaviť Psa Lano Hračka Bavlnené Lano Interaktívne Hračky pre Veľkých Psov Žuť Uzol Loptu Hračky pre Malé a Stredné Psy Pet Auta

Funkcia

1.Bavlnené lano hračky môžu pomôcť vaše zvieratko brúsiť zuby, účinne čistí váš pes zubov, znížiť zubné kamene a iné choroby, aby sa vaše ústa čerstvé a jeden z pet je obľúbené hračky.

2.Je vyrobený z farebné bavlnené lano a je vhodný najmä pre majiteľov domácich miláčikov. Špeciálne bavlnené lano kostí môže pomôcť zdravý vývin maznáčika zuby a ďasná.

3.Tento produkt bit odolnosť proti opotrebeniu, a môže byť časovo náročné, je jedným z najlepšie hračky pre vášho psa molekulová, zároveň sa nemusíte obávať, ničivá sila psa viac, keď molekulová, použite ho upozorniť na psa, topánky, ponožky, posteľná list č pohrýzol pes.

4.Táto položka môže vaše zvieratko nadšený a zmierniť vaše zvieratko náladu a stresu, dobrá voľba pre vášho domáceho maznáčika.

5.Táto hračka prinesie vášho domáceho maznáčika veľa radosti a cítim menej osamelý, keď nie ste doma.

6.Dobrá voľba pre majiteľov domácich zvierat a môže zlepšiť vzťah medzi vami a vašim miláčikom.

Špecifikácia

Materiál: Bavlnené Lano

Balík Obsahuje

10 x Pes/Šteňa Lano Hračky

Štítky: veľké lano hračka, pes aktivita hry hrať, pes lano hračka, pes hračka kong, veľký veľký pes žuť hračka, pes uzol lano, lano hračka, kábel bavlna, pre papillon, pes suppli.


( 1 Hodnotenie )

Počet