Psa Hračky Kremíka prísavky hračka pre psa Tug Psov Tlačiť Loptu Hračka Pet Čistenie Zubov Psa zubná Kefka pre Šteňa veľký Pes Hryzie Hračka

€7.58


Funkcie:

1.360° žuvacie gumy účinne čistí zuby psov. Dvojité vrstvený zub hrebeňa môže účinne odstrániť psa kalkul, zubného kameňa a zlý dych a držať psa ústa zdravé. 2.Inovované prísavky majú vyšší sací výkon a už nie sú tak ľahko k poklesu ako podobné produkty. Silný a výkonný prísavky nedovolí, aby pes ťahať preč ľahko, ktorý bude pes väčší záujem a zvýšiť psa inteligencie. 3.Lano materiál používa rovnaký materiál ako telo brnenie. Lopty a prísavky, ktoré sú vyrobené z schválené potravinárske skus odolných materiálov. V porovnaní s podobnými produktmi na trhu, jeho výhody sú lepšie skus odpor a chewability, vyššiu kvalitu a dlhšiu životnosť. 4.Toto je zvuková hračka pre psa s funkciami čistenie zubov, brúsenie zubov, interaktívne preťahovanie a automatické distribúcie potravín. Dlhodobé používanie môže efektívne zlepšiť psa IQ a agility. To môže urobiť psa už obávať nudy, a úspešne priťahuje psa pozornosť bez poškodenia nábytku.

okno.adminAccountId=231750524;

Štítky: pes sacie hračka, pes bulík, 1pcs psa žuvacie hračky, dych psa žuť hračka, narodeniny psa žuť hračka, väčšinu psa žuť hračka, loptu psa, veľký pes žuvacie hračky, pes hračka pet, minion psa žuť hračka.


( 0 Hodnotenie )

Počet