Šteňa Hračka s Tep Šteniatka Úzkosťou Hračka pre Psa Mäkké Plyšové Spanie Kamarát Behaviorálna Pomoci Hračka S7

€12.74


Šteňa Hračka s Tep Šteniatka Úzkosťou Hračka pre Psa Mäkké Plyšové Spanie Kamarát Behaviorálna Pomoci Hračka S7 Popis:

Funkcie:

1.Úzkosť Reliéf: Šteňa hračky pre malé psy navrhnutý s psa tvar môže pomôcť šteniatka zmierniť úzkosťou a osamelosť v neprítomnosti spoločníkom, aby sa cíti pohodlne aj v zložitých prostrediach, napríklad transitaion na nový domov a pri cestovaní.

2.Realistické Tep: S reálnymi vyhladenie tep a mäkké plyšové dáva psov pocit bezpečia, úzkosť hračky pre psov môže pomôcť im adaptovať na nové prostredie rýchlo, znížiť šteniatka' barking a plač, spí hlboko v novom domove.

3.Postavený Intímny Vzťah: Psy, ako žiť v skupinách a maznať sa s priateľmi, preto psa plyšové hračky s tep, a scénu spoločnosť pomáha nadviazať intímny vzťah s domácimi miláčikmi.

4.Detail Design: Vyrobený z mäkkého, pohodlné, skin-príjemný plyšový materiál a vnútro je vyplnené mäkkého polypropylénu bavlna, srdce bije hračka pre psa je bezpečné pre vaše šteňa. A brucho vrecko je uzavretá s zips, aby sa zabránilo padajúce srdce z tela.

5.Package Zahrnuté: Výrobok patrí šteňa hračka s srdca a tep simulátor potrebné 2 AAA batérie, ktoré nie sú zahrnuté. Plyšové hračky možné stroj umývateľný po odstrániť tep simulátor.

Balenie Obsahuje:

1 x Šteňa Hračka

Štítky: pes jesť, pes objať, pes pískacie hračka, tep hračka, kamarát pes, teddi, hračka pre psa, pre, kosti psa, dieťa spať zvuk, bábika spánku.


( 0 Hodnotenie )

Počet