Pet Kŕmenie Mat Interaktívne Psa Hračky Kolo Pet Sniffing Pad Umývateľný Školenia Deka Kŕmenie Mat Piecing Hračky Pre Psov

€2.50


Pet Kŕmenie Mat Interaktívne Psa Hračky Kolo Pet Sniffing Pad Umývateľný Školenia Deka Kŕmenie Mat Piecing Hračky Pre Psov

Funkcie:

1. Výcvik psa Hračiek: Toto je jedinečný výcvik psa mat, ktorá umožňuje vášho psa nájsť občerstvenie alebo malé hračky, ktoré sú skryté v mat. To pomáha trénovať psa je čuch, konzumovať psa energie a zníženie hmotnosti. Udržať vášho psa obsadené a vyhnúť sa váš pes začnú nudiť a zapojenie sa do deštruktívne správanie.

2. Protišmykové, Veľké a Prenosné: spodnej časti je non-slip handričkou, ktoré môžete efektívne opraviť mat a zabrániť, aby sa na psa z pohybu mat. Dizajn je malé a môže byť znížená na malý úložný vak. To môže tiež byť zavesené alebo odloží, keď nie v použitie. Vhodný pre cestovanie.

3. Dual-purpose Dizajn: placemat môžu byť zložené do misy tvare. Držať psa je dobré návyky, alebo ho použiť ako čuchové pad.

4. Ľahko sa Čistí: hlavné tkaniny aromaterapeutická pad je pocit, ktorý je šetrný k životnému prostrediu a ľahko sa čistí. Odporúča sa umývať ručne.

Špecifikácie:

Názov: Prenosné Psa Kŕmenie Mat Feeder Chronické Pet Kŕmenie Mat

Veľkosť:

O 18*18*5 cm/7.09*7.09*1.97 palec

Balenie Zoznam:

1*Pet Kŕmenie Mat

Poznámka:

Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

Štítky: posteľ psa, feeder hračka, pes interaktívne puzzle, pet snuffle mat veľká, väzby domáce zvieratá, loptu psa, ar hra, psa, výcvik psov, pet, pet, pes, pet.


( 0 Hodnotenie )

Počet