Mini kamera Vstarcam 1080P Mini Wifi Fotoaparátu, Nabíjateľná Batéria 1500mAh IP Kamera AI PIR Ľudské Telo Detekcie Alarm IR Noc

€42.28


Vstarcam mini kamera CB71 Rozlíšenie Videa: 1080P Siete: Wireless 2,4 Ghz wifi a AP hotspot Zobraziť Uhol : 145° Mikrofón: build-in mikrofón

Skladovanie: Vstavaný Micro SD Slot,

podporovať až 256 GB

Nočné Videnie: INFRAČERVENÉ pre nočné videnie,neviditeľné INFRAČERVENÉ svetlo LED

až 10m

Batéria: Rechageable 1500mAh batéria

pracovný čas až 10 hodín

PIR Ľudských detekcie: PIR detektor pohybu alarm Fotoaparát veľkosť: 36.5 x 36.5 x40mm hmotnosť Kamery: asi 60 g

Mini veľkosť, dal ho kdekoľvek,nie je ľahké odhaliť

Fotoaparát je len 36.5 x 36.5 x 40 mm, asi 60 g, mini veľkosť, môžete ho na policu, pochovať ho okolo knihy, vybiehať zobraziť objektív von, nie je ľahké nájsť pre ostatných.

Bezdrôtový wifi connneciton a AP hotspt spojenie, diaľkové prezeranie

√ Podpora bezdrôtovej wifi pripojenie, pripojenie fotoaparátu s wifi, diaľkové obraz z kamery, keď ste v inom mieste, aj keď ste v inej krajine.

√ Podporu AP hotspot pripojenie,fotoaparát neustále nahrávanie a videá uložené na sd kartu aj bez internetu, a fotoaparát môžete pripojiť s telefónom na prehrávanie videa.

1080P FHD fotoaparát, viac jasné a plynulejšie

Prijať CMOS senzor, zachytiť extrémne ostré svetlo s nízkou úrovňou šumu, získajte úžasné obrázky môžete zobraziť ďalšie podrobnosti jasne ako 720p kamera.

√ Podpora bezdrôtovej wifi pripojenie, pripojenie fotoaparátu s wifi, diaľkové obraz z kamery, keď ste v inom mieste, aj keď ste v inej krajine.

WIFI režim a DV režim, 2 režimy v rovnakom jeden fotoaparát, jeden fotoaparát s dvoma rôznymi používa

√ Zapnúť wifi režim, pripojte fotoaparát k wifi, dosiahnuť na diaľku v reálnom čase sledovať aj keď ste v inej krajine.

√ Zapnúť DV režime, použite ju ako DV rekordéra. Vstavanú batériu a ľahko sa prenáša s mini veľkosť, môžete ho použiť ako GoPro a pomlčka fotoaparát, záznam, čo chcete bez ohľadu na to, kedy a kde sa nachádzate.

PIR ľudských infračervená detekcia alarm

√ Vstavaný PIR ľudských infračervený senzor, keď fotoaparát rozpozná, ľudské telo, infračervené žiarenie, fotoaparát sa vytvára elektrický signál, elektrický signál spustí alarm, alarm pošle APLIKÁCIE push správy, FTP a e-mailov vám. √ PIR ľudských infračervená detekcia možné efektívne filtrovať neplatné alarmy, ako sú záclony chvenie spôsobené jemný vánok, len upozornenie, keď fotoaparát deteguje ľudského tela. √ Tri metódy na budíku, ktorý si, APLIKÁCIE push správy, FTP a e-maily, alarm.

Super jasné INFRAČERVENÉ pre nočné videnie, neviditeľné INFRAČERVENÉ svetlo, nie je ľahké nájsť

√ Vstavaný 6 kusov 940nm SMD IR LED svetlá, vizuálne je večeri jasné a zobraziť viac informácií aj v temnej noci. Je to fotoaparát je INFRAČERVENÉ nočné videnie účinky.

√ Neviditeľné INFRAČERVENÉ svetlo, INFRAČERVENÉ svetlo nie je blikať a č jas, keď je fotoaparát pracuje v noci, nie je ľahké nájsť iných ľudí. Dajte ju v kancelárii,doma, v obchode alebo na iné miesto, keď zlodej prestávku v oblasti monitorovania môžete okamžite dostanete upozornenie, aby sa váš telefón a zároveň ako oni nevedia, môžete sa na ne pozerať. Toto je voľným okom účinky.

1500mAh Lítiová nabíjateľná batéria, asi 10 hodín, zvyčajne používate s každým úplné nabitie

√ Menovitý výkon fotoaparátu je 2.05 W, každý plne nabitie môže fotoaparát používať približne 10 hodín,zatiaľ čo ostatné značky len môže použiť približne 3 hodiny. √ Pohotovostnom režime power je tak nízke, ako 0.002 W, to môže trvať asi 350 hodín( cca 14 dní), každý plne nabíjania reálne nízka spotreba energie fotoaparátu a reálne dlhý pohotovostný fotoaparátu.

Zabudovaný vysokovýkonný mikrofón, počuť, čo sa stalo v okolí

Super audio procesor, vyzdvihnutie zvuk z dlhé vzdialenosti a zachytiť zvuk informácie, aby ste vedeli, čo sa dialo okolo.

145° veľký, široký uhol pohľadu a H. 264+ video kompresie

√ S 145° view angle fotoaparát zachytí viac monitorovanie priestoru a informácie. √ Inovované H. 264+ video kompresia, záznamy ďalšie videá s menej úložného priestoru, a poskytnúť rýchlejší video streamov, video, maximálna snímacia frekvencia môže dosiahnuť až 30 snímok za sekundu.

Viditeľné SD kartu a cloud služby, skladovanie, karty sd môže dosiahnuť až 256 GB

√ Viditeľné sd slot, podpora karty sd, podpora 8GB/16GB/32GB/64GB/128GB/256 GB sd kartu, ľahko ukladať a keď sd karta je plná nové videá nahradí najstaršie videa na dosiahnutie slučky nahrávanie a skladovanie. √ Cloud služby, skladovanie, uloženie videá v cloude, stiahnuť videá kedykoľvek kdekoľvek a úložným priestorom je neobmedzený.

Multi - platformové simultánne zobrazenie a multi-užívateľské simultánne zobrazenie, zdieľanie s ostatnými

√ podporu ipad, android, ios telefónu alebo zariadenia spojenie. √ 4 používatelia môžu prihlásiť kamery a zobrazenia na rovnaký čas, Eye4 účet, môžete pridať až 64 kamier.

Jednoduchá inštalácia, celling, obklady montáž, alebo len dať to na stôl

Štítky: dava ip kamery, ochrana bezpečnostné kamery, dierková ip kamera mini, foto camara, vstarcam časti, alarm systém, tajné compart, fotoaparát camhi, kamera ip wifi, telo cam micro.


( 2 Hodnotenie )

Počet