ZGWANG 720P PTZ Bezdrôtová Wifi IP Kamera Vnútorné HD IR Nočné Videnie CCTV Home Security Surveillance Camera

€15.06


Domáce Bezpečnostné IP Kamera, Bezdrôtové Smart WiFi Fotoaparát WI-FI Audio Záznam Dohľadu Baby Monitor HD Mini CCTV Kamery

1.HD reálne 1.0 mpx 720P(1280*720) rozlíšenie

2.Zobraziť súčasne pre Vzdialený 10 na väčšine zariadení

3.Ľahko nastaviť pripojenie Wi-Fi (wi-fi, ktoré nie sú podporované 5G)

4.Detekcia pohybu: poslať e-mailovú správu,nahrávanie videa

5.obojsmerné audio

6.Onvif (NVR Skladovanie Podpora)

7.Jasné Nočné Videnie

8.Pan 355 titul, tilt 110 stupeň

9.Podpora SD kartu nahrávanie (64 G,60 dní)a prehrávať ľahko.

10.Reset a reštart Remote (Reset je dôležité prvýkrát na použitie)

Tri spôsoby inštalácie.

Keď kamera je namontovaná nohami na stenu, môžete si vybrať na filp obraz v APP softvér "Nastavenie" možnosť

Hladké Pan a Tilt Monitorovanie

Fotoaparát hlavy sú otočná s 350°pan a 120°sklopenie. Môžete ovládať cez app a získať krásnym výhľadom na každý centimeter celý váš dom. Žiadne podrobnosti vám niekedy, aby im odovzdať aj v prípade, že sa snažil.

Jasné, Obojsmerné Audio

Keď dohľadu videá nemôže uspokojiť vás, vám ponúkame v reálnom čase, obojsmerné audio. Fotoaparát je postavený s mikrofónom a reproduktorom. Tak môžete hovoriť svojim deťom cez smartfón na diaľku, kedykoľvek budete chcieť.

Pohybom Aktivované APP Alarm Push

Akékoľvek podozrivé pohyb hodil do kamery eye budú zistené a zaznamenané, takže zlodeji a lupiči kam schovať. Zároveň budete dostávať APP alarm posúva vaše inteligentné zariadenia, nech ste kdekoľvek.

Podpora Až 64 GB TF Karty Skladovanie

TF card slot umožňuje vložiť 64 GB TF karty, čo znamená, že si môžete ukladať obrázky a videá neskôr, zatiaľ veľké pamäte vám umožní nahrávať všetko, čo ste chceli, bez chýba jeden moment.

Miestne karty skladovanie,podpora Vzdialeného Prehrávania videa

Keď sa Pamäťová Karta Skladovanie Video je plné, automaticky kryt a continouns slučky video.

1. Stiahnuť a Nainštalovať Aplikáciu

a. Uistite sa, že vaše mobilné zariadenia sú pripojené k sieti správne (Wi-Fi);

b .Pre telefón Android užívatelia, stiahnuť bezplatnú aplikáciu vyhľadávanie "keye" v "Google Play Store";

c. Pre iPhone alebo iPad užívateľov, stiahnuť bezplatnú aplikáciu vyhľadávanie "keye" v "App Store".

2. Pripojiť IP Kamery

a. Nainštalujte Wi-Fi antény. Twist anténa pevne a ukážte ho smerom nahor;(Pre zabudovanú anténu zariadení alebo integrovaných obvodov, prosím tieto kroky vynechajte).

b. Pripojte sieťový adaptér IP kamery;

c. Pripojte smerovač (Pracovná Frekvencia: 2.4 GHz,uistite sa, že DHCP smerovača na). Zapojte jeden koniec kábla Ethernet na smerovači a druhý koniec do portu siete Ethernet IP kamery, počkajte približne jednu minútu, kým kamery je pripojenie k smerovaču automaticky(Pre zariadenia bez Ethernet portu, prosím tieto kroky vynechajte).

Nie je možné Pripojiť sa Na WIFI

1.Prosím, uistite sa, že položka WIFI Heslo je správne.

2.Uistite sa, že je smerovač signál je stabilný (miesto IP Kamera v blízkosti smerovač pre prvé pripojenie sa Odporúča).Fotoaparát nebude pracovať na 5 ghz bezdrôtový štandard v tejto dobe. Ak máte dvojpásmový smerovač, uistite sa, že segregáciu bezdrôtovej kanály a pripojte Fotoaparát k 2.4 ghz kanál.

Reset

Skontrolujte IP Kamera: prosím uistite sa, že IP Kamera poslať Čakanie na spojenie správy za zástrčku. Ak nie, musíme reset Fotoaparát.

1.Prečo Reset: reset sa používa na zvýšenie IP kamerového systému, ktoré sa stanú viac efektívne prijať neznámy router a pripojte ho.

Reset sa vymazať všetky používateľské nastavenia, vrátane WIFI informácie, prístupové heslo, alarm informácie, výzbroje zóny informácie.

2.Postup: nájsť vynulovania na spodnej strane prístroja, a potom použite ihlu vložiť, stlačte ho viac viac ako tri sekundy po vypočutí "di" zvuk, keď sluchu 'Vynulovať, ak chcete byť zmeškaný nastavenie' zvuk, obnoviť úspešne.

3.Po resetovaní môže užívateľ začať ho pripojiť pomocou wi-fi.

Štítky: dava ip kamery, DVR, kamera ptz, fotoaparát b ez p e, tptek ptz kamery, bmw f10 nbt, ip kamera hd wifi 220v, yoosee wifi ip ptz, cctv, fotoaparát, wi fi.


( 2 Hodnotenie )

Počet