5MP PTZ IP Kamera Wifi Vonkajšie AI Ľudských Detekcie 3MP IP Kamera, 4X Digitálny Zoom, 2MP Auto Tracking ONVIF Bezdrôtové IP Kamery P2P

€20.92


Hlavné Funkcie:

Inteligentná Ai Humanoidný detekcie: miešanie línia, plocha, obojsmerný tok detekcie, pre ľudskej podobe, položka spúšťa č alarm, Auto Tracking / po objekt pohybovať v zistené oblasti Max Ťa Bodov predvolené Rozlíšenie : 2MP / 3MP / 5MP (Voliteľné), Podpora DIY Upozornenie Hlasových a Budenie Bell / Prispôsobený nové reproduktory s hlasnými objem (4w vysoký výkon) Tri Noci režimy Nastavenia : čierne plné farby infračervené pre nočné videnie, dvojité výstražné svetlo ; Podpora AP Priame Spojenie / Bezdrôtové Pripojenie / Káblové Pripojenie (2.4 G/ RJ45 port Ethernet/ WIFI) Tento fotoaparát podporuje 1.0-4.0 X Digitálny Zoom. Stlačte a podržte displej s oboma rukami k Zoom in/out a vidieť viac detailov. Podpora Dvoch Režimoch Nahrávania : cloud storage , Max 128G SD kartu Nahrať ,bezpečnosť dát je viac stabilný ; Podpora ONVIF protokol záznamník pridaj; v CMS PC Softvér uložiť a prehrávať v reálnom čase ; P2P Remote Access/Multi-Používateľ : P2P technológie vám môcť zobraziť live situáciu svojho domu, nech ste kdekoľvek , len s P2P účet na aplikáciu cez váš Smartphone alebo tabliet . PTZ : otáča 270° Horizontálne a 100° Vertikálne ; H. 265X nové skladovania dizajn, TF karty skladovanie je nižšia, stabilnejšie a odolnejšie ; Xmeye nezávisle vyvinuli RTS Cloud architektúre, ktoré je rýchlejšie a ukážka je viac stabilný ; Osobitná Technológia : Exkluzívny patentovaný sférické tepelné spracovanie, s priemerom 30 stupňov, nech obrazovky expozície tepla suché a zmizne.

Podpora Jazykov

(English/Chinese/Italian/Spanish/Japanese/Russian/French/German/Portuguese/Turkish/Polish/Romanian/Hungarian/Finnish/Persian/Thai/Greek/Brazilian/Hebrew/Indonesian/Arabic/Sweden/Czech/Bulgarian/Slovakia/Dutch)

Package Inklúzia

1* Kamera 1* Skrutka Vrece 1* Napájací Adaptér 1* užívateľská príručka SD Karta je Voliteľné

Vysoké Rozlíšenie 5MP Vízia

Supprot dve vízie režimy .SD stream mohli ste si ju Hladko, keď internet je nestabilná ,HD stream vám umožní získať lepšie a jasnejšie videnie .

Budete potrebovať jeden takýto kábel

Nie je v cene, ak potrebujete , kliknite na obrázok kúpiť.

IP66 Vodotesný / odolný proti otrasom, prachu

Fotoaparát puzdro je vyrobené z vysokokvalitného ABS plastu , ktorý je vodotesný, slnko-dôkaz a protiprachová. Je vhodné pre akékoľvek prostredie .

Auto Tracking

Fotoaparát sa Bude pohybovať podľa objektu alebo ľudské bytosti, ktorým preniknúť do zistené oblasti , to by mohlo pomôcť si nahrať ďalšie podrobnosti, ak nie obraz z kamery.

Ai Humanoidný Detekcie

Inteligentná Ai funkcia Detekcie , podpora miešanie línia, plocha, obojsmerný tok detekcie, pre ľudskej podobe, jednoduché nastavenie v Aplikácii .

Obojsmerné Audio

Vstavaný mikrofón a reproduktor / Prispôsobený nové reproduktory s vysoká hlasitosť . Mohli by ste hovoriť nikomu nears fotoaparát ( Varovať niekoho opustiť svoj dom )

Alarm Hlas urob si sám

Podpora predvolené zvonček, alebo DIY 3 sekundy vlastné alarm bell s vašim hlasom . Keď idete von, bez prináša telefón a niekto v blízkosti svojho domu , DIY alarm hlas mohli muži myslíte, že ste sa pri pohľade na neho Teraz .

Smart Tri Režimy Noc

Vstavaný 4Pcs Biele LED a 4Pcs IR LED . Sledovať pohybujúce sa objekty, automaticky osvetlenie.To je pôsobivé málo zbraň proti trestnej činnosti . Fotoaparát by mohol ukázať, farebné videnie v noci príliš , sú tam tri noci režimy, ktoré si môžete vybrať .

Diaľkové Ovládanie PTZ

Otáča 270° Horizontálne a 100° Vertikálne . Môžete ho ovládať v ICSEE aplikáciu priamo môžete kedykoľvek a kdekoľvek ste .

4.0 X Digitálny Zoom

Tento fotoaparát podporuje 1.0-4.0 X Digitálny Zoom Stlačte a podržte displej s oboma rukami k Zoom in/out a vidieť viac detailov.

P2P Remote Access/Multi-Užívateľské

Zdieľajú rovnakú Víziu s vašej rodiny , nech vás všetkých, chrániť a venovať viac pozornosti do svojho domu. P2P technológie vám môcť zobraziť live situáciu svojho domu, nech ste kdekoľvek , len s P2P účet na aplikáciu cez váš Smartphone alebo tabliet .

Podpora ONVIF

Podpora onvif protokolu, môže byť pripojený k tretej-party NVR centralizované riadenie kamery. Všetky naše NVRs pre IP kamery by mohol fungovať v tomto Fotoaparáte .

Bezdrôtový/Káblové Pripojenie

Mohli by ste vybrať pohodlné pripojenie, ako chcete . Niekedy sa vám môže len jeden spôsob, ako pripojiť fotoaparát , nebojte sa , tento fotoaparát podporuje bezdrôtové a drôt spojenia v rovnakom čase.

SD Karta a Ukladací priestor typu Cloud

Bezplatnú 30-dňovú cloud skladovanie a Max 128G SD kartu Nahrať ,bezpečnosť dát je viac stabilný . Ak chcete, aby používanie Cloud Služby, stačí platiť za to , ak nepotrebujete používať , bude to zastaviť to automaticky, keď nechcete platiť za poplatok .

Podrobnosti

Štítky: dava ip kamery, ochrana bezpečnostné kamery, kamera ptz, dahua nvr, besder ip kamery, tptek ptz kamery, fotoaparát onvif, ptz, gadinan ip fotoaparát 5mp, kamera video.


( 2 Hodnotenie )

Počet