2021 NOVÉ Figuríny Falošné Kamery Solárnej Energie Imitácia Vysokej Simulácia CCTV Kamery Vonkajšie Monitor Nepremokavé Surveillance Camera

€2.96


O Dropshipping: 1.Prijať Dropshipping, a budeme neklaďte žiadne faktúry, QR kódy, propagačné zásielky, Takže sa Nemusíte obávať, Stačí si kúpiť to, urobíme niečo aj pre vás . 2.Sme zárukou každé zariadenie sa skúša prísne pred dodávané von, TAK všetky výrobky je záruka 100% vysoko kvalitných pred zaslané. Ďakujem veľmi pekne!!!

35014 Solárny pohon Kamery Vysokej Simulácia CCTV Falošné Kamery Blikajúce Led Červené Svetlo Home Security Batérie Fotoaparátu Vlastnosti Monitora: Vysoko realistické figuríny fotoaparátu zabránite trestné správanie okolo vášho domu, obchody a sklady atď. Nastaviteľný držiak , ľahké a rýchla inštalácia s mount držiak a skrutky Blikajúce LED červené svetlo, aby to vyzeralo pracovať ako reálne bezpečnostné kamery ako v deň a noc Napájaný solárny panel alebo 2 x AAA veľkosť 1,5 V nabíjateľné batérie (Batéria nie je súčasťou balenia) Realisticky figuríny CCTV kamery, Rovnakej veľkosti ako skutočný fotoaparát. Pre vnútorné alebo vonkajšie použitie. Odradiť krádeže, lúpeže a vandalizmu z vášho domova, alebo obchodné priestory. Jednoduchá a rýchla inštalácia, žiadne rozvody je potrebné. Odrádza krádeže,lúpeže a vandalizmu. Bez vysokých nákladov na reálne bezpečnostné kamery Balík obsahuje:

1 x Figuríny Fotoaparát

3 x Pilier pántov

3 x Skrutky upozornenie: Malé časti,uchovávajte mimo dosahu detí. Ak sa používa vonku, to by malo byť chránené pred priamym poveternostným.

Štítky: fotoaparát b ez p e, zádrhel, falošná kamera dome, ds fotoaparát, vstar cctv kamery, muž, figuríny, ios surveillance camera, fotoaparát solárne články, lte solárne bezpečnostné kamery, ip escam.


( 3 Hodnotenie )

Počet