5MP 2MP Bezdrôtový Wifi Bezpečnostná Kamera 1080P HD 5X Optický Zoom PTZ IP Kamera, Vonkajšie Home Security CCTV Kameru

€29.35


Poznámka:

1.Máme 5X Optický Zoom Verziu a pevné zaostrenie( 3.6 mm Objektív ) verziu fotoaparátu vybrať. Ak si objednáte náš fotoaparát, pls vybrať správny fotoaparát podľa vašich potrieb. 2.4G Verziu SIM nie je podpora RJ45 LAN pripojenie, ale Wifi verzia môže podporovať RJ45 LAN Pripojenie.

4G Štandard(4G Verzia )

Naše kamery majú 4G verziu a Wi-Fi verziu, 4G verzia sa môže používať na celom svete.

5X PTZ Optický Zoom, Pan Tilt Otáčania

Bezpečnosť pripojenia wi-fi fotoaparátu až 5X optický zoom, Rotácia Rozsah: Horizontálne 0~355 Stupeň Neobmedzený Rotácie; Zvislé 0~90 Stupňov. Starať o svoj domov vo všetkých smeroch Poznámka: 3.6 mm Objektív fotoaparát nepodporuje optický zoom

Videnie na diaľku, Kedykoľvek a Kdekoľvek

Bez ohľadu na to, kde ste, môžete vzdialený prístup k fotoaparátu vidieť live streaming a zostať v spojení. Na diaľku obraz z kamery cez: zadarmo CamHipro App na vašom mobilnom zariadení, zdarma HiP2P Klienta na vašom počítači.

Získať V Reálnom Čase Upozornenie, Že Vec

Obojsmerné Audio

Priniesť reproduktor výstupný port, počúvať, čo sa deje okolo,to bezpečnostné kamery môžete vyzdvihnúť audio okolo a bude vám jasné, hlas, čo sa deje na druhej strane.

Až 30 m Nočné Videnie

Naše bezpečnostné kamery má hviezdne svetlo funkciou nočného videnia, veľmi dobrú noc kvalitu obrazu, s 4Pcs infračerveného žiarenia svetla, 24-hodinová ostražitosť, kamera nočného videnia rozsah je do 30 M v tme, dobrého pocitu istoty, pokiaľ ide o predchádzanie bezpečnostným hrozbám.

Uložiť všetky pohyby v SD kartu

Fotoaparát začne nahrávanie, keď je napájanie zapnuté,podpora až 128 GB SD kartu(nie je súčasťou), keď sa karta SD je úplné, bude automaticky kryt staré video.

IP66 Nepremokavé Vonkajšie

Naše vonkajšie bezpečnostné kamery s vodotesné telo a napájací adaptér práce teplota mínus 10 stupňov Celzia na 60 stupňov Celzia, v práci aj na ťažké prší alebo sneží dní.

2 ks Antény, Aby pevnej Siete Signály

Bezdrôtové Kamery s 2ks antény, vyriešiť problém, že nemáte žiadne Wifi siete nainštalovaný.budete nikdy sa nemusíte obávať o sieťových off-line.

Funkcie:

Hi3516E Senzor Objektív: 1080P 2MP/5MP 3.6 mm pevné zaostrenie Len a 5X Optickým Zoomom Ľan. Podpora P2P, View & Kdekoľvek & Kedykoľvek Poskytujú Android & IOS APP (CamHi) a profesionálny CMS PC klientsky softvér Podpora 2-Way Audio Deň a Noc režim: Auto IR-CUT 4pcs Pole Infračervené Led diódy 0-30 m Nočné Videnie Podpora Detekcie Pohybu Napätie: DC 12V 2A ONVIF: 4G Verzia nepodporuje, Wifi Verzia Podporu Aplikácia: CamHi/CamHipro

Package zahrnuté:

1Pcs * bezpečnostné kamery 2 ks * Anténa 1Pcs * Napájací Adaptér 1Pcs * Skrutka Vrece 1Pcs * Manuál

Štítky: outdoor cpe, ochrana bezpečnostné kamery, fotoaparát b ez p e, tptek ptz kamery, skryté kamery wifii, 5mp fotoaparát ip, kamera wifi, a9 mini kamera wifi, klávesnica ps2, oitdoor wifi kamera.


( 0 Hodnotenie )

Počet