Schudnúť Kozmetológie Anti-aging Podpora regenerácie chrupavky Zvýšiť svoju postavu, chondroitín sulfát 90% 99%

€19.64


● Položka špecifiká :

Typ:Lesk

Použitie:Telo

Zložka: chondroitín sulfát 90% 99%

Množstvo:100g.250g.500g.750g.1000 g

Číslo modelu : chondroitín sulfát 90% 99%

. NET WT:100g.250g.500g.750g.1000 g

skladovateľnosť:2year Popis Produktu : schudnúť Kozmetológie Anti-aging Podpora regenerácie chrupavky Zvýšiť svoju postavu, chondroitín sulfát 90% 99%

1. Hlavný spôsob lekárske aplikácie je použitie glukosamín ako liek na liečenie kĺbových ochorení, ktoré má za následok bolesti úľavu a regeneráciu chrupavky, a môže zásadne zlepšiť spoločné problémy. Randomizovaná, placebom kontrolované klinické štúdie ukázali, že chondroitín sulfát môže znížiť bolesť u pacientov s osteoartrózou, zlepšenie funkcie kĺbov, znížiť opuchy kĺbov a výpotok, a predchádzať medzera, zúženie v kolená a ruky kĺbov. Poskytujú odpruženie účinok, zmierňujú vplyv a trenie počas akcie, môže inhalovať vody do proteoglycan molekuly, aby chrupavky hrubšie, a zvýšiť množstvo synoviálnej tekutiny v kĺbe. Jednou z dôležitých funkcií chondroitín je doprava dôležité kyslíka a živín do kĺbov, ako prepravné potrubia, aby pomohol odstrániť odpadu v kĺboch, a zároveň odstrániť oxid uhličitý a odpad. Od kĺbovej chrupavky nemá prekrvenie, všetky okysličenie, výživu a mazanie funkcie pochádzajú zo synoviálnej tekutiny. 2. Chondroitín sulfát má ochranný účinok na rohovky kolagénové vlákna, ktoré môžu podporovať rast vlákien v matici, zvýšenie priepustnosti, zlepšenie krvného obehu, zrýchliť metabolizmus, podporujú vstrebávanie osmotický tekutín a odstránenie zápalu; jeho polyanion má silné zadržiavanie vody, ktoré môžu zlepšiť metabolizmus vody z tkaniva rohovky, má silnú afinitu k rohovke a môžu tvoriť vrstva priepustnosti na povrchu rohovky. Vzduch-záchytné film môže zlepšiť príznaky suchého oka. Podporovaním vzniku matice, poskytuje rámec pre migrácie buniek, je priaznivé pre migráciu endotelových buniek rohovky, čím sa podporuje hojenie rohovky rany, vstrebávanie výlučkoch a odstránenie zápalu. 3. Prostredníctvom high-tech hlboké spracovanie, môžu liečiť nervové bolesti hlavy, trigeminal neuralgia, ischemická choroba srdca, angina pectoris, infarktu hypoxie, srdcovo-cievnych ochorení, arthralgia, ateroskleróza a hepatitídy, medzi ktoré CS má tiež anticoagulant a anti-thrombotic účinky a môže byť tiež použitý pre asistent liečbu sluchu a dysfunkcie pečene spôsobené streptomycin a asistent liečbu hyperlipidemia. Liek. 4. To môže byť používané ako prísady v zdravotníckych výrobkov a potravín, a má funkcie na posilnenie ľudského tela ústavy, anti-baktérie, kozmetológie a anti-aging. Zlepšiť sluch a suchú pokožku. In vivo, to môže brániť vstrebávaniu lipidov a glukózy v tenkom čreve na dosiahnutie chudnutie.

● Posilnenie organizmu postavu ● Odolný Zárodky

● Krása

● Anti-aging, atď.

● Zlepšenie počúvania

● Zlepšuje vysušenie

● Schudnúť

● Bolesť, Podporuje regeneráciu chrupavky

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli Spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom k zásob stav a položku rozdiely, vyberieme na lodi z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, a konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a balenie s allcomponents a príslušenstvo zahrnuté, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na prepravu, ak produkt(y) je(sú) nie, ako inzeroval.

Budeme sledovať, aby zákazníkom vysoké štandardy, a snažiť sa dosiahnuť 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba bude sa nám v pokroku. Žiadame vás, aby ste nám neutrálne alebo negatívne spätné väzby po použití našich produktov tak, aby sme mohli riešiť vaše problémy uspokojivo.

Pokiaľ máte problémy, budeme tvrdo pracovať, aby ich vyriešiť. Nie sú tam žiadne problémy, ktoré nemožno vyriešiť iba výrobky s problémami.

Štítky: colosseum, mascara striebro, glucosamin, vápnik, chondroitín, msm, glukózamín, chondroitín, kurkuma, webber glukózamín, chondroitín, diamantový lesk, kryt ibc.


( 1 Hodnotenie )

Počet