Vysoko kvalitné čisto Čierne Hľuzovky Extrakt, Prášok / Európska Podzemné Black Diamond / Čierne Hľuzovky Huba / Doprava Zadarmo

€15.62


100% Prírodné Čierne Hľuzovky Hubová Extrakt Čierne hľuzovky prášok sa nazýva aj "podzemný black diamond" v Európe, pretože jeho jedinečnú chuť a kultúry. Symbolizujú silu, bohatstvo a postavenie. Čierne hľuzovky, tiež známy ako hľuzovky, je divoká jedlé huby, ktoré rastú pod zemou a vyzerá hrubý. Moderné vedecké výskumy údaje ukazujú, že čierne hľuzovky je bohaté na bielkoviny, 18 druhov aminokyselín (vrátane ôsmich esenciálnych aminokyselín, ktoré nemôžu byť syntetizované v ľudskom tele), nenasýtené mastné kyseliny, multi-vitamíny, zinok, mangán, železo, vápnik, fosfor, selén a ďalšie dôležité stopové prvky. Rovnako ako veľké množstvo metabolitov, ako sphingolipid, encephaloside, ceramidy, triterpenoidov, androgén, adenozín, kreatín, sterolov, hľuzovka polysacharid, hľuzovka polypeptide, atď., majú veľmi vysokej nutričnej a zdravotnej hodnoty. Čierne hľuzovky extrakt prášok je najvzácnejšie prírodné liečivé huby na svete. To má veľa zdravia funkcie, ako je napríklad zvyšovanie imunity, proti rakovine, liečbe cukrovky a kardiovaskulárnych chorôb, anti-aging kozmetológie, podpora tráviaceho ochranu pečene a tak ďalej. Muž ketóny v čiernej hľuzovky mať významný vplyv na yang a žliaz s vnútornou sekréciou, klimatizácia; sphingolipids majú významné aktivity v prevencii starecké demencie, ateroskleróza a anti-tumor cytotoxicity; polysacharidy, peptidy a triterpenoidov .Vyživuje & upravuje menštruačné,Posilňuje sexuálnu energiu; uplatňovanie 1. Ako jedlo a nápoje zložka. 2. Ako prísada do zdravé produkty. 3. Ako doplnok výživy zložka. 4. Ako súčasť zdravia potravín a kozmetiky.

Štítky: holografické loose powder, bio olej, black magic očné linky, Čierny Mravec, čierna huba, veľa steh, telo lesk prášok, ricínový olej, organické, čínske huby, čierne hľuzovky.


( 0 Hodnotenie )

Počet