Glukózamín, Chondroitín Prášok na Podporu kĺbovej chrupavky regenerácia a prevencia artritídy

€15.61


Názov produktu:Glukózamín, Chondroitín Výrobku Vzhľad:Biely prášok Obale Výrobku:Hliníkovej fólie taška Skladovanie :výrobok je zapečatené a uložené na suchom, chladnom a dobre vetranom mieste Doby Platnosti:2 rokov

Glukózamín, chondroitín je kyslé mucopolysaccharide, ktorý je zvyčajne extrahované zo živočíšnych chrupavky. Chondroitín môže zvýšiť kosti a kĺbovej tekutiny a zabrániť spotreba chondrocytes. To sa najčastejšie používa u pacientov s degeneratívne artritídy alebo športovcov, ktorí majú zvyčajne veľké množstvo cvičení na doplnenie výživy. Chondroitín môže poskytnúť výživa kĺbov a znižuje opotrebovanie kĺbov počas cvičenia v mazanie. Vo všeobecnosti sa používa hlavne na zmiernenie bolesti, podporu regenerácie kĺbovej chrupavky a chrániť kĺbové chrupavky v rovnakom čase.

Funkcie 1. Rehabilitačné na attrited artróza chrupavky,je kľúčovým konštrukčný prvok v chrupavky a pôsobí ako mazivo. 2. Posilnenie imunity a zlepšenie osteoporózy. 3. Liek neuralgia, arthralgia a spracovanie concrescence rán. 4. Podporovať syntézu mucopolysaccharides, vopred viskozity synovia, a zlepšiť metabolizmus arthroidal chrupavky. 5. Má nejaký liečivý účinok na reumatoidnej artritídy a hepatitídy. 6. Má nejaký liečivý účinok na melanóm, rakoviny pľúc a obličiek karcinóm.

Štítky: ashwaganda extrakt, glucosamin, ashwagandha prášok, chondroitín, osladiť, msm, glukózamín, chondroitín, kurkuma, popol, webber glukózamín, chondroitín, glukózamín, chondroitín, msm dávkovanie.


( 0 Hodnotenie )

Počet