Morinda offcinalis Ako radices morindae BaJiTian Liečivé indianmulberry koreň Radix Čínsky Sex Bylinný Morinda Root

€12.87


Morinda officinalis, plný názov Morinda officinalis, tiež známy ako "kura čriev", je viniča rastlina v tráve rodiny. To je jeden z "Štyri Južné Lieky". Úloha bazálnej krvný tlak a kortikosteroidmi, je známy ako "Južnej Ženšen".

Funkcie:

Chuť je ostrá a sladké, a povaha je mierne. Návrat na obličky a pečeň poludníka. To môže oživiť obličiek, pomáhajú yang, vyhnať vetrom a vlhkosťou.

1. To je často používané na liečbu impotencie, časté močenie, studenej maternice, neplodnosť, reumatizmus, pásu a kolien bolesť, obličky nedostatok, pásu a kolien bolestivosť. Materia Medica Zhengyi povedal, že Morinda officinalis "chutí štipľavý, teplota, špecializuje sa na obličky, za účelom povzbudzujúce Jang, Čchi.

2. Otepľovanie a vyživuje Yuanyang bude eliminovať zlé qi, spôsobiť jin dysfunkcie, posilňuje svaly a kosti, vyživujú podstate liečbu podbrušku a vyvolať bolesť, všetky majú vplyv otepľovania obličiek a rozptýliť zima."

3. Morinda officinalis môže posilňujú obličky a posilniť svaly, vyhnať vetrom a vlhkosťou, a liečbe svalovej a kostnej atrofie. Na oživenie obličiek, adstringentné podstatu a impotencia .

4. Pre nedostatočnosť obličiek, chladu, bolesti v podbrušku, nepravidelná menštruácia, spôsobené nedostatočnou obličiek, Chongren nedostatok, a nepravidelná menštruácia, Morinda officinalis môže byť použitý v kombinácii s galangal, škorica, evodia a iné lieky na teplé obličiek a regulovať menštruácie.

5. Na ženskej neplodnosti, mužskej neplodnosti a iných chorôb, Morinda officinalis môže byť použitý s ženšen, yam, malina, atď. aby teplý obličiek a teplé palác a vyplniť semená.

Štítky: bonsai, lesk na pery, jelša stratocaster telo, hlina polym, okarína francúzsko, sex hračky, jeden piec plavky, brúska burín, čínsky štýl, maca koreň.


( 0 Hodnotenie )

Počet