India Dovoz Vysoko kvalitné Pôvodné Ekologické Zdravotné Pikantné Dreva Listový Čaj,Hypoglykémia,Hypotenzia, Detoxikácia,Doprava Zdarma

€13.98


India dovoz vysoko kvalitné pôvodné ekologické zdravotné pikantné dreva listový čaj, hypoglykémia, hypotenzia, detoxikácia, doprava zdarma

Moringa je odvodená od krajiny ako India, vysoko výživné a multi-funkčné magic rastlín. (Ak nerozumiete, môžete Baidu Encyklopédia.) Vysoko kvalitné Moringa čaj je zdravie jedlo, ktoré je vedecky vyvinutý podľa určitom pomere. Moringa čaj s Moringa semien denne pitie má za následok zníženie tri vysoké, detoxikácia organizmu, zlepšenie kvality spánku a opicu. Moringa semená sú veľmi magické. Po jedenie, pitie čistej vody je sladká, ale to môže tiež znížiť cukor! Okrem toho, dva nápoje pred jedlom a pitím, môžete tiež zdržať alkoholu a pečene. Okolité priatelia môžu v podstate zväčšiť množstvo alkoholu, 2 až 3 krát po jedle tento nápoj. Ak dáte Moringa semien v cola, bude rozdelená do dvoch vrstiev, s vodou a cukrom vklady nižšie. Ak chcete schudnúť, Moringa semená môžu byť konzumované spoločne s shell. Ak to nepotrebujete, dajte ho do vody.

Moringa listový čaj má účinky zníženie hladiny cukru v krvi, zníženie krvného tlaku, zníženie krvného tlaku, anti-tumor, anti-oxidačné, preháňadlo, diuretikum, odčervené, a zlepšenie spánku. Dlhodobá spotreba sa môže zvýšiť imunitný funkciu oneskorenie starnutia a predchádzať ochoreniam. Ayurveda je presvedčený, že Moringa môže zabrániť 300 ochorení. Najmä v posledných rokoch, Moringa priťahoval pozornosť a nadšenie mnohých výskumných inštitúcií a spotrebiteľov v rozvinutých krajinách, napríklad v usa a v Európe.

Pravidelná konzumácia Moringa listový čaj môže posilnenie imunity, detoxikácia, tvarovanie tela, anti-aging, anti-rakoviny, a výrazne zlepšiť rôzne chronické a vážnych chorôb.

Moringa listy sú čisto prírodné zelené potraviny, ktoré obsahujú všetky živiny potrebné pre ľudský organizmus. Môžu nahradiť multivitamíny, vápnika tablety, cod pečene olejom a podobne. Najmä pre vysoký krvný tlak, vysokú hladinu tuku, cukrovka, dna, atď. majú dobrý účinok.

Moringa listy môžu pomôcť zlepšiť, prevenciu ochorení, zlepšenie spánku, zlepšiť pamäť, oddialiť starnutie, a môže byť tiež použitý na liečbu chorôb, ako sú pečeň, slezina, a meridiánov. To má tiež vplyv na liečbu zlý dych a vytriezvenie.

1. Detoxikácia podporuje metabolizmus

Pitie čaju a pitia čaju vo vode,

Všeobecne povedané, ľudia, ktorí majú abnormálne pečeňové funkcie metabolizmu bude jesť horké drevo na prvý raz, a chuť bude horká. Normálny ľudia chuť trochu ako špenát. Po jednom až dvoch mesiacoch, tam sú silné pečene, zvýšená odolnosť, zrýchleného metabolizmu a detoxikáciu a iné účinky.

2. Kožné alergie, Ekzémy, svrbenie kože (ráno / na pravé poludnie, v závislosti na závažnosti zvýšiť alebo znížiť).

3. Tráviaci série kocovina

Odstrániť zápach z úst (po konzumácii cesnaku stinky tofu alebo zlý dych, piť vodu odstrániť zápach).

4. Močový systém, Diabetes Akné zápcha (pitnej vody po jedle na poludnie ráno, nezabudnite, aby sa zabránilo úst počas jedenia, menej jesť sladkosti).

Dávkovanie

Trvať 3-5g z Moringa listový čaj, pridajte 100 ml 300 ml vriacej vody, počkajte 3 až 5 minút, aby sa napil .

Štítky: mätový čaj semená, pre zdravie, čínske byliny, čierny čaj ceylon, zhi mu, ženšen oolong čaj, moringa osiva, moringa, indické drevo, okuliare polaroid pre vodiča.


( 1 Hodnotenie )

Počet