Prenosné DIY Bodové Zváranie Stroj kompletnú Sadu Príslušenstva Miesto Zvárač DIY Častí Zváranie Perá PCB Dosky plošných spojov

€13.98


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: Tento produkt je semi-finished doska. Musíte mať určité elektrické vedomosti a praktické schopnosti. Tiež budete musieť pripraviť potrebné náradie, ako sú kliešte, skrutkovače, a elektrické spájkovačky. Budete musieť pripraviť na 12V batéria pre napájanie a zvárací prúd je o 90A~130A. Prenosné, stabilný, spoľahlivý a odolný, používa sa na zváranie 18650/26650/32650 lítiové batérie. Špecifikácie: Materiál: Kov + gumy Napätie: 12V-14.6 V Pracovný prúd: 90-150A Veľkosť: app.8 cm/3.15 vo Farbe: Ako obrázky zobrazené Množstvo: 1set Poznámka: Bez maloobchodného balenia. Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje: 1set x Mieste Zvárač DIY Príslušenstvo(iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

Štítky: pozorovateľ, zváranie bodové stroj, bodové zváranie stroj pcb dosky plošných spojov, bodové zváranie, bodové zváranie ovládanie stroja, bodové zváranie stroj batterie, auto miesto zvárač, diy miesto zvárač, Mini Mieste Zvárač Stroj, mini mieste zvárač.


( 2 Hodnotenie )

Počet