6 Shot Glass Dávkovač Držiak Plošiny Caddy Alkohol Dávkovač Strany Nápojov Pitnej Hry Cocktail Bar Víno Rýchle Plnenie Nástroj

€5.59


Popis

Produkt farba: modrá/šedá/ružová

Produkt materiál: ABS+akryl

popis výrobku:

Vysoké plnenie: kvapalina musí byť vlieva priamo do centra, aby sa zabezpečilo rovnomerné rozloženie v každom malý pohár! Všetky malé okuliare sú vyrobené z potravín-bezpečné CHKO plastové 3D tlač s vysokou plniaci objem zabezpečiť pevnosť.

Ideálny meranie: Sklenené nádoby a fľaše rôznych alkohol, automaty, môže poskytovať perfektné merania každý čas. Toto je jednoduchý a elegantný spôsob distribúcie.

Ušetrite čas: So 6 sklenené nádoby, môžete jednoducho vyplniť až 6 okuliare s váš obľúbený nápoj v čase, a potom ich skombinovať do jedného! Vyplniť viacero malých pohárov naraz ušetriť čas a zabrániť odpadu alebo pretečenie.

Platné objekty: Keď relaxačné doma, vychutnajte si vína čas, veľmi vhodný pre dovolenku, strana barov a rodiny barov. Vhodné pre šesť malých pohárov, sklenených oblasť produktov.

Balenie zoznam: Existuje 1 víno dávkovač, 6 plastové poháre (náhodné farby), 1 pivo vývrtka (náhodné farby) a 1 vývrtka na víno (náhodné farby) v balení

Balenie zoznam

1pcs*Distribútor

Štítky: víno držiteľ psa, 6 shot glass vydávať, barman nástroje, bronz, koktailového pohára, miniatúrne bar, shaker bar, tiki, pourer shot, žula víno dávkovač, rinser.


( 0 Hodnotenie )

Počet