EMS Hip Tréner Svalový Stimulátor Toner Vibrácií Electroestimulador Kulturistike Chudnutie Stroj Fitness Vybavenie pre Domáce Posilňovne

€6.39


EMS Boky Tréner a Zadok Toner Elektrické Telo, Krásu Masér pre Ženy Zadok Zdvíhacie Tvaru A Pevnej (AAA Batérie nemusia zahŕňať)

Funkcia

Vyrobené z jemného kvalitného silikónového materiálu, mäkké a comfortabla. Ochrana životného prostredia, žiadny jed, a nie je na škodu, aby vaše telo. Budete sa cítiť osn-pohodlné, ak vkladanie strane lepidlo, podložky dostane špinavé alebo prilepenie energie je stále slabosť viac a viac. Potom, môžete použiť mokrým uterákom a vyčistiť špinavé strane pre regainning vkladanie opäť na chvíľu, ale ak sa dostane vlhkosť príliš veľa, že sa bude znovu konať tak, aby prilepenie. Lepidlo gélové podložky (elektródy) by mal byť vymenený za rovnaký typ a model. Jedinečný dseign, jednoduché a elegantné. Jednoduché použitie, bez obmedzený čas a miesto. Hip Tréner môže pomôcť tón, utiahnite a pevné boky a zadok, že ste chceli! Vhodné pre elf-vzdelávanie doma, v telocvični a kancelárie.

Špecifikácia

Materiál: Silikón+PU koža Napájanie:2 x AAA Batérie 1,5 V (Nie je Súčasťou)

Produkt patrí

1*Hip Tréner

Štítky: fit vybaviť, telocvičňa machin, hip tréner, vysoká top plátno topánky mužov, eletric svalový stimulátor, podlahy v panvovej, dhl, požičovňa tréner, muži svalový stimulátor, jednoduchý stroj leg press.


( 0 Hodnotenie )

Počet