Bezpečné Púšti Prežitie Auto Cestovanie Prvá Pomoc Kit Lekárska Taška Vonku Lekárnička Camping Núdzové Kit Liečba Pack Sada

€19.68


Upozornenie:Pretože doprava problém,slanej nie je vrátane v prvom kit ! Ale prázdne vrece stále opustiť miesto ! Prosím pochopiť nás!

Vieme ako dôležité je hmotnosť a priestor je, keď cestujete, a tak sme navrhli tak, aby čo najlepšie auta, aby vyhovoval vašim potrebám a zároveň sa zabezpečí, že máte dostatok prvej pomoci komponenty na liečbu nehody. Cestujúci Kit je tiež ideálna veľkosť pre vaše auto rukavice box alebo umiestniť za predné/sedadle.

Kľúčové Vlastnosti

Rovnako ako u všetkých našich prvej pomoci tašky, Vozidlo taška je odolný, robustný a odolný voči vode. Zipsy sú pevné a tam je svietiace potrubie na taška na jednoduchšie vidieť na noc.

Vo vnútri vrecka, každý prvej pomoci komponent má svoje miesto a je označený štítkom, čo hovorím, položka je a na čo je určený.

Ale my sme nechali nejaké voľné miesta, môžete pridať svoj vlastný repelent a opaľovací krém a tam je dostatočný priestor pre oddiel, ktorý vám umožňuje prispôsobiť auta presne podľa vašich požiadaviek. Môžete pošmyknúť na niektoré lieky alebo blister pack alebo pár ďalších obväzy. Je to vaša voľba.

Vozidlo Prvá Pomoc Kit je Austrálsky vo vlastníctve a navrhnuté. To bude vyššia všetky vaše očakávania. Uistite sa, že vy alebo vaše auto sú pripravené pre nadchádzajúce dobrodružstvo, ako budete nikdy vedieť, čo je za rohom. Čo by som mal použiť tento kit pre?

Budete potrebovať tento kit pre vaše auto (pracovné a súkromné), 4WD, karavan, loď, domov, camping dovolenka, pešia turistika a treking dobrodružstvo, cesta okolo sveta, školské exkurzie, víkend športová taška.

Na pracovisku, dodržiavanie predpisov? To robí svoju prácu vozidla/office auto v súlade. Vozidlá, ktoré sa považuje za miesto zamestnania a musí zo zákona mať v súlade prvá pomoc kit v každej práci vozidla.

Štítky: automatické núdzové kit, medic puzdro, auto núdzové taška, lano nastaviť prežitie, lekárske istrument, botiquin box, tiesňové mini kit, prvá pomoc kit v aute, markíza motorhom, súprava lekárska taška.


( 1 Hodnotenie )

Počet