Pena na umývanie Holika Holika sóda pórov čistenie bublina pena 150 ml

€9.72


Holika Holika sóda pórov čistenie bublina pena je kožné čistiaci prípravok s jedlej sódy a kefka na masáž. Účinne odstraňuje špinu z hlbokých vrstiev pokožky, vytiahne čierne bodky a redukuje rozšírené póry.

Zloženie produktu

Jedlej sódy. To je hlavnou aktívnou zložkou prostriedok, ktorý účinne vytiahne nečistoty, toxíny z pórov, trosky a iné škodlivé látky. Sódy odstraňuje znečistenia dobre, upokojuje podráždenie, zlepšuje pleť, aktivuje metabolizmus a stimuluje prácu imunitného.

Tea tree extraktu. Táto súčasť pomáha zmierniť zápal, upokojiť podráždenie, čistí tvár od škodlivých baktérií, normalizovať krvný obeh, aktivuje metabolizmus a stimulovať všetky biologické procesy v bunkách.

Hamamelis extraktu. Гамамелис pomáha redukovať tuk, znižuje vypúšťanie podkožného Sal, vytiahne čierne bodky a redukuje rozšírené póry. Taktiež chráni pokožku pred vonkajšími vplyvmi a zriaďuje svoje ochranné bariéry.

Výhody použitia

Mäkké čistenie. Pena neobsahuje pevné abrazívne zložky. Opatrne ju vytiahne nečistoty z pórov, jemne čistí pokožku a bez poškodenia jej štruktúra.

Masáž. Pena je vybavené jemnou kefkou, ktorá umožňuje nielen efektívne čistí pokožku, ale aj na masáž tváre. Vďaka tomuto postupu, krvný obeh sa zlepšuje, metabolizmus je normovaná, a všetky biologické procesy v bunkách sú aktivované.

Liečebný účinok. Penka pomáha odstraňovať zápaly a vyrážky, zničiť škodlivé vírusy, baktérie a choroby, a tiež podporuje hojenie poškodenia.

Uvoľnenie Formulár

Pena sa vyrába v plastovom banky bielej a modrej farbe. Je vybavený dávkovač čerpadla a silikónová kefka na masáž tváre. Výrobok je chránený bezpečnostným spp a uzavretých vo filme.

Objem výrobok je 150 m.

Spôsob aplikácie

Stlačte tlačidlo čerpadla a squeeze trochu peňazí na svoje ruky. Rovnomerne distribuovať peny cez tvár a masáž s pomocou tvár. Odstráňte zvyšky s vodou. Správanie, konanie dva alebo tri krát týždenne.

Štítky: alo vera krém, holika maska, krém kórejského, kórejský cosmet, krém na tvár, kórejčina, missha, jedlo pokožky, Pilaten, holika, krém kórea.


( 0 Hodnotenie )

Počet