Otoscope Lekárske USB Ucho Endoskopu Fotoaparát 5,5 mm Dieťa Ucho Inšpekcie Obrazovku Fotoaparátu Nástroj pre Odstránenie ušného mazu pre PC Android Smartphone

€9.25


Typ 1 - 3 v 1 Ucho Čistenie Endoskopu

Ucho otoscope poznámka:

1.Farba čiara je biela a čierna. Predvolená farba je čierna. Upozornenie pri objednávke biela čiara. 2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 3.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 mm odchýlkou. Vďaka!

Otoscop funkcií fotoaparátu:

Tento USB ucho endoskop je z jedného kusu dizajn, nie je potrebné pre extra USB adaptér, len nabíjania používať. Upozornenie: zariadenie musí podporovať OTG a UVC funkcie. Nos endoskop s touto úpravou LED svetlo, si môžete pozrieť live video z vášho ucha a odstránenie ušného mazu viac úplne a bezpečne. Tento digitálny ušný rozsah fotoaparát s 1.3 mpix rozlíšením 720P HD kamery s svetlo, ktoré môžu vidieť veci veľmi zblízka do ucha,veci, ako si ušný bubienok, ušného mazu a každý objekt môže mať uviazol v uchu. Ušného mazu fotoaparát vhodný pre dospelých a deti, rodiny a profesionálne použitie. Lekárske otoscope vhodný pre každodenné čistenie a starostlivosť, ušné choroby pacientov môže tiež sledovať zvukovodu.

Video otoscope špecifikácie:

Materiál: PVC+ kov Farba: Modrá/Čierna Priemer: 5,5 MM Vodotesné úroveň:IP67 Rozhranie:USB/Micro/Typ c Line dĺžka: 2 m Rozlíšenie: HD 640*480 Počet LED svetlá:6 (s nastavenie jasu displeja)

Ucho čistenie endoskopu package Zahrnuté:

1 x Ucho Cleaning Tool

Typ 2 - Digitálny Otoscope Môžete fotografovať a Nahrávať Video

HD Ucho Endoskopu Funkcie:

NO WIFI PRIPOJENIE: digitálny otoscope s 4,5-palcový HD displej nevyžaduje Bluetooth alebo WiFi pripojenie,nie je potrebné sťahovať softvér s mobilným telefónom. Žiadny signál nestability a softvér zlyhá, stabilnejšie a pohodlnejšie použitie. LED: 6 vysoký jas LED osvetlenie korálky, 3 nastavenie jasu režimov pre rôzne aplikácie, VODOTESNÝ IP67 OCHRANA: môže sa umývať a udržiavať čisté a hygienické vždy 3.9 MM OBJEKTÍV: Mini otoscope s adaptérom nástroj, menšia veľkosť umožňuje jednoduchšie vstúpiť do zvukovodu. V tme alebo zlých svetelných podmienkach, stlačením tlačidla môžete nastaviť jas LED svetlo, preto ak chcete zvýšiť jas a ostrosť obrazu. JEDNODUCHO PREZERAŤ, ZDIEĽAŤ A SLEDOVAŤ: S týmto otoscopes si môžete pozrieť live video z vášho ucha a odstránenie ušného mazu viac úplne a bezpečne. Môžete uložiť fotografie a videá, a odošlite na zdravotníckeho pracovníka pre rýchle a ľahké konzultácie.

Ucho Endoskopu Špecifikácia:

Parametre výrobku Názov:HD smerový viditeľné otoscope veľkosť Produktu: 170 mm (W) x 114.8 mm (H) x 40 mm (D) Fotoaparát priemer:3.9 mm LED:6pcs coldwhite LED Rozlíšenie: 1024 x 600 (HD) Pracovný čas: asi 3 hodiny, kapacita Batérie: 2800 mAh nabíjacie napätie: 5V / 1A

Endoskop Ucho Čistiacej Súpravy Balenie Zoznam:

1 nastavte otoscope s obrazovke (môžete vidieť z obrázku)

JAZYK SYSTÉMU: otoscope podporuje telefóny Android a Apple telefóny a aplikácia podporuje Čínštine a angličtine. Prosím potvrď, že ju môžete použiť pri nákupe otoscopes. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

Štítky: odvodnenie inšpekčnej kamery, black red, endoskop video kamera, otoscope fotoaparát ušného mazu, endoskope fotoaparát android, ušného mazu fotoaparát ios, kamera android, wifi endoskopu, pôvodné inšpekčnej kamery, ušného mazu removal tool s kamerou, malé endoskopu fotoaparát.


( 0 Hodnotenie )

Počet