Reolink Argus Eco Full HD 1080p Batérie Powered Bezdrôtové Bezpečnostné IP Kamera, Vonkajšie Vnútorné kamerový s PIR

€52.59


Upozornenie: Objednávky z DE, UK skladu sa môže dostať faktúru s DPH. Kontaktujte nás, ak ju budete potrebovať.

Aplikovať na viacerých príležitostiach

100% Drôt-Free, Umiestniť Ho Kdekoľvek Voľne.

Argus Eco

Skutočne Drôt-Free WiFi Vonkajšie Nabíjateľná Bezpečnostné Kamery

Flexibilné Napájanie Možností: Nabíjateľná Batéria, alebo Solárny pohon

S high-capacity nabíjateľnú batériu, Argus Eco môže pracovať nezávisle, bez toho, aby zapojený do elektrickej siete. Plus, môžete pripojiť tento ip kamera Reolink Solárny Panel a a bude si non-stop napájanie celý deň a celú noc.

Užite si lepšiu kvalitu obrazu

Pozrite si všetko do detailov s pravdou 1080p Full HD. Získať jasnejšie a ostrejšie obrázky/videá, ako 720p kamery. Výnimočné nočné videnie 10m, môžete jasne vidieť aj v tme. Deň alebo noc, vonku alebo vnútri, Reolink Argus Eco nezastaví chrániť vás.

Pokrývajú viac detailov

S 100° široký uhol, tento bezpečnostné kamery môžu vzťahovať ďalšie oblasti a poskytuje viac informácií.

PIR Snímač Pohybu

Predstavovať 100° široký PIR uhol detekcie a vysoko citlivé PIR čidlo, táto ip kamera zachytáva všetky ľudské pohyby s takmer žiadne falošné poplachy.

Nenechajte si ujsť žiadne dôležité upozornenie

Táto bezpečnostná kamera môže prijímať okamžité aplikácie push notifikácie, e-mailu a zvukové alarmy, keď pohybu udalosti sú detekované. A v rovnakom čase, siréna alebo vlastné hlasové upozornenie sa zvuk automaticky.

Uložiť všetky pohyby v SD karty alebo Cloud

Táto ip kamera môže uložiť pohybu-aktivovaná videá na SD kartu až 128GB.Fotoaparát sa prebudiť do 0,8 s po detekcia pohybu je triggerd. Keď SD karta je plná, bude automaticly kryt staré video.

*Ak chcete vedieť viac o požiadavkách SD kartou, obráťte sa na zákaznícky servis. *Reolink Cloud pracuje iba s Reolink Ísť, Argus 2, Argus Pro,Argus 2E, Argus Eco, Argus PT, E1, E1 Pro a E1 priblížiť Spojené Štáty, Kanada, Nový Zéland, Austrália, Katar, spojené arabské emiráty, Malajzia, Thajsko, Vietnam, Izrael, Južná Kórea, Indonézia. Viac miesta a produkty budú podporované v blízkej budúcnosti.

Videnie na diaľku, Kedykoľvek a Kdekoľvek

Bez ohľadu na to, kde ste, môžete vzdialený prístup k fotoaparátu vidieť live streaming a zostať v spojení. Na diaľku obraz z kamery cez: zadarmo Reolink App na vašom mobilnom zariadení, zdarma Reolink Klienta na vašom počítači.

Vidieť, Počuť a Rozprávať sa Váš Svet

S vstavaný mikrofón a reproduktor, môžete počuť a hovoriť cez fotoaparát. Porozprávajte sa so svojím deti, bavte sa s domácimi miláčikmi alebo sledovať, aby zboru by byť tak jednoduché.

Funguje dobre vonku

Jeden z najlepších vonkajšie bezpečnostné kamery niekedy s IP65 vodeodolný hodnotenia IP! Počasie odolné telo a bývanie umožniť to, aby fungoval aj v zlom počasí, ako v ťažkých dažďoch.

Práca s Google všetkých žiadateľov

To nemôže byť jednoduchšie na ovládanie a bezpečnostnú kameru, ktorá pracuje s Google Asistent. Stačí povedať "Hej Google, ukáž mi dvore" a uvidíte živé kŕmenie z fotoaparátu na Google Hniezdo Rozbočovač alebo Chromecast-zapnuté Televízory.

Detail

Čo je v balení?

Štítky: eko, riolink, ochrana bezpečnostné kamery, Eco friendly, fotoaparát b ez p e, dahua nvr, tptek ptz kamery, fotoaparát reolink, reproduktor, reolink.


( 4 Hodnotenie )

Počet