Nové Mini Dash Cam ADAS Android HD 1080P GPS Navigácie Dotykový Displej Diaľkové Ovládanie Video Disku Rekordér Podporu 4G SIM karty WiFi

€126.12


Operačný systém: Android 8.1 CPU: SL8541E (quad-core) [email protected] Mali820@680MHz DDR: 1GB LPDDRⅢ eMMC Flash: 8 GB Displej: IPS 3-palcový širokouhlý Rozlíšenie displeja: 640*480 pixelov I/O port: mini USB (DC5V/2.0 A), Micro-SIM kartu, TF card slot, GPS feeder rozhranie, 2,5 mm AV-in na zadnej kamery Reproduktor: Vstavaný (8ohm/2.0 W, 4ohm/3.0 W) MIKROFÓN: Zabudovaný-42db ±2db Zadná kamera: podpora AHD (high-definition kamery) 1080P, dĺžka kábla: 6 m Celej obrazovke dotknete: podpora, kapacitný displej WIFI: podpora,2.4 G 802.11 b/g/n 4G SIM karta podporuje frekvenčné pásmo: - GSM: B2/B3/B5/B8 - WCDMA: B1/B2/B5/B8 - LTE FDD: B1/B3/B7/B8/B20 - LTE TDD: B38/B39/B40/B41 BT: 4.0 WS GPS navigácie: dual modul, BD + GPS FM prenos: podpora 88-108MHz Fotografovanie: podpora Automatické otáčanie visual: podpora Fotoaparát senzor: Sony IMX307 Kamera uhol: 170° široký uhol Formát videa: MP4 Formát obrazu: JPEG Kódovanie, kompresiu : H. 264 Jazyk: podpora(Čínsky, anglický, španielsky, francúzsky, ruský, Thajský, Vietnamčina, taliansky, holandský, lotyšskom, bulharskom, maďarskom, kórejčina, čeština, slovenčina, rumunčina, Japončina, arabčina, poľský,)) G-SENZOR: podpora Slučky nahrávanie: podpora Nahrávanie funkcia: podpora Čas Vodotlač: podpora Predná kamera kvalita videa: 720P Zadná kamera, kvalita videa: 1080P

Android 8.1, 1 GB RAM + 8 gb ROM

SL8541E quad core 1,4 Ghz vysoký výkon procesora obsahuje Android 8.1 smart systems, postavený v RAM 1GB+8 gb ROM

4G Siete

Podporuje 4G mobilné siete. frekvenčného pásma siete: GSM: B2/B3/B5/B8 WCDMA: B1/B2/B5/B8 LTE FDD: B1/B3/B7/B8/B20 LTE TDD: B38/B39/B40/B41 Robí dvr surfovanie na internete, kedykoľvek a kdekoľvek. Upozornenie: prosím, informujte miestne 4G siete kapela po prvé, než váš nákup. Ďakujem.

Vzdialené Monitorovanie

Sledovať polohu vášho vozidla, na diaľku zachytiť čo sa stane, aby vaše auto kdekoľvek na svete. Prezeranie snímok a videoklipov vaše auto pomocou Aplikácie z vášho inteligentného telefónu, akonáhle ste pripojení na internet. >> Monitor a Budenie 720P fotografie a 10s video bude krátko (1-5) odoslanie na váš telefón, ak sa auto kolízie sa stalo, a zašle upozornenie, že "Auto je triasť", aby vám pripomenul, 24 hodín chrániť vaše auto; >>GPS Sledovanie Histórie Auto, ktoré ide cesta bude zaznamenané a real-time doba na auto pomáhať APP. >>Jeden Tlačidlo Zdieľať Životnosť Auta Zdieľať váš výlet logger alebo zaujímavé videá s priateľmi. Čítanie obrázkov a videí z iných priateľov.

GPS Navigácia

Stiahnuť svoje obľúbené GPS do vnútornej pamäte, s letného GPS anténa, to dvr poskytuje najlepší zážitok bez ohľadu na cieľ. Plus, je to 3G/4G siete, funkciu , pomáha dvr ak chcete získať viac rýchlo a hladko online GPS navigáciu.

ADAS Upozornenie Systmes

Lane odchýlku varovania & predné auto pripomienka & vpredu vzdialenosť varovanie: >>Vybočením (LDWS) Ospalosť alebo rozptyľovať jazdy značne zvyšuje pravdepodobnosť nehody na ceste. Na LDWS upozorní vodiča v prípade, keď vozidlo ide mimo jazdného pruhu v rýchlosti nad 50 km/h. >>Upozornenie na čelnú zrážku Systém (FCWS) Nehody sa dá vyhnúť tým, že udržiava bezpečné tieto vzdialenosti. Bezpečnosť cestnej premávky Výstražný Systém v zrkadle vypočíta v reálnom čase vzdialenosť medzi vozidlom a vozidlom pred vami, pri jazde nad 30 km/h na rýchlostných ciest alebo pod 30 km/h v rušné mesto a otázky 3-úroveň včasného varovania vodiča v závislosti na nebezpečenstvo kolízie. >>Predné Vozidla Departure Warning (FVDW) Keď je vaše auto zastavil na križovatke alebo v premávke, inteligentný riadiaci systém vás upozorní, že vozidlo vpredu začala pohybovať, a tak zabraňuje oneskorené reakcie len v prípade, že sa prestanete pozerať dopredu.

Bluetooth hands-free

Podporuje bluetooth hands-free, po spárovanie bluetooth medzi dvr a smartphone,môžete volať a prijímať hovory priamo z zrkadlo dvr sám so zabudovaným MIKROFÓNOM a reproduktorom.môžete tiež prehrávať hudbu cez Bluetooth.

WiFi Funkcia

Vstavané Wi-Fi vám umožní zostať v kontakte aj na cestách a rýchle prehliadanie webu. Mapy GPS, film, hudba a aplikácie by mohli byť vopred načíta, keď bezplatné wi-fi je k dispozícii. Pripojenie na WIFI a je tiež možné, WIFI Hot Spot na druhý prístroj, keď auta DVR prichádza s internetu v 3G/4G sim karty.

FM vysielač

Vysielač FM je použiť na synchronizáciu s vaším car audio. napríklad, po zapnutí prístroja FM a nastavenie frekvencie v 100.4, frekvencia auto je tiež upravená tak, aby 100.4, teraz môžete prehrávať hudbu zo zariadení, budete počuť zvuky z auta reproduktor.

24H Parkovanie Monitor

Keď niekto blízkosti vášho vozidla alebo vozidlo sa začne pohybovať, Automaticky zapnúť a začať nahrávať, keď zistí nárazu alebo nárazu,prístroj sa automaticky automaticky zaznamenáva na niekoľko sekúnd,uistite sa, že 24h Parkovanie Stráže. >>Stačí použiť náš pôvodný napájací kábel ktorý je súčasťou balenia, je špecializované napájací kábel pre túto funkciu.

Štítky: imx307 sony, gp tracker, cc3, imx307, 360 auto dash cam, prispôsobiť wifi, 4g telefón, nahrávanie videa, ntg5, android auto zrkadlo.


( 1 Hodnotenie )

Počet