Vantrue N1 Pro Mini Veľkosť Dash Cam Auta DVR Kamera 1080P Video Rekordér pre Nočné Videnie Parkovanie Režime G-Senzor Detekcie Kolízie

€66.15


Vantrue OnDash N1 Pro Mini 1080P Full HD Auto Dash Cam

Malý, ale výkonný! Na základe Novatek NT96658 procesor, Sony IMX323 obrazového snímača a 6-vrstva optického skla objektívu s F1.8 Otvoru, Vantrue N1 Pro zachytáva crystal clear video vo Full HD 1080P pri 30 snímkach, a ponúka lepší výkon, ako aj vysoká stabilita na plynulej slučky nahrávanie. Je tiež prichádza s G-Senzor, parkovacie monitorovanie, detekcia pohybu a núdzové detekcia kolízie, ktoré by mohli poskytnúť silný dôkaz v prípade sporu z dopravnej nehody. Zachovať pokoj pri jazde, s Vantrue N1 Pro dash cam.

Teplé Tipy:

1. Podporovať až 256 GB karta max (pamäťová karta nie je súčasťou). Prosím, nepoužívajte Kartu Sandisk a Transend Karty. Odporúčame použiť Samsung Pro Vytrvalosť Karta alebo Samsung Evo Karty . Poznámka: Samsung MicroSD karty by byť urobená len v oboch Kórei alebo Filipanom. Prosím, uistite sa, že kúpiť originálny samsung karty.

2. Prosím vložte sd kartu, keď dash je fotoaparát vypnutý, v opačnom prípade dash vačky sa rozlúčiť a automatické vypnutie, ak vložíte na sd kartu, keď dash cam modulu je zapnuté.

3. Pred použitím si, prosím formátovať kartu na vašom dash cam prvý. Prosím vložte kartu do kamery (ak je to vraví: "Prosím, vložte TF karta "alebo" Karta chyba "tu, prosím stlačte tlačidlo" OK "a potom stlačte tlačidlo "napájania" na prístup do menu ísť "systémové nastavenia" a zvoľte "Formát SD Karty". Potom zvoľte "OK" a počkajte 10 sekúnd. Potom karta bude fungovať dobre na kamere. Ak nemôžete formátovať sd kartu, na prístrojovej doske, cam úspešne, prosím, naformátovať ho na PC. (Ak ste formát na počítači, prosím, on-line vyhľadávanie na "Ako na formát 64 GB microSD kartu na FAT32".)

4. Dash cam má Auto LCD vypnuté funkcia. Ak sa rozhodnete 3 Min., kamera LCD sa svetlo vypne po 3 minútach, ale stále nahrávanie s modré svetlo bliká. Ak chcete, aby sa na displeji vždy, prosím, prístup do menu ísť "systémové nastavenia" a zvoľte "Auto LCD off", vypnite ho.

24 Hodín Parkovanie Režime & Detekcia Kolízie

Detekcia pohybu umožňuje auta bezpečnostné kamery na záznam automaticky, keď sa veci prísť bližšie k prednej strane vášho auta. Prosím hardwire kamera do vášho auta batérie alebo pripojte ho na externú batériu, keď vozidlo sa vypne a zaparkované.

Na základe dosah detekcie, keď nie napájania a pomlčka je fotoaparát vypnutý, bude to auto zapnutie a záznam pre 20s, keď zistí, havárie vozidla. Uistite sa prosím, dash cam je plný energie.

Super Nočné Videnie

Prijatie Sony IMX323 senzor a NOVATEK NT96658 procesor, N1 pro auto bezpečnostné kamery schopné posilňovať obrazový výkon v nedostatočnom osvetlení prostredia. Môžete jasne čítať poznávacích a iné dôležité informácie, na noc.

Nahrávanie, Slučka

24 Hodín Plynulej Slučky Nahrávanie, vytvárať videoklipy, automaticky prepisovať najstaršie súbor uložiť aktuálny súbor, keď pamäťová karta je plná.

G-Sensor

Vyvolaná G-Senzor, prístrojová doska, fotoaparát automaticky rozpoznať náhle shake/kolízie a zámok zábery, aby sa zabránilo video z toho, overwrote aj v slučky nahrávanie.

Intervalové

S časovým Odstupom na, fotoaparát bude automaticky snímať fotografie v určených intervaloch a upraviť ich spolu na videoklip, výrazne šetria priestor pre vašu pamäťovú kartu.

Podpora auto LCD off timer, ktorý umožňuje LCD vypnuté automaticky v 3 minút po ukončení nahrávania.

Podpora HDMI výstup a 3 druh režimu prehrávania - na prístrojovej doske, fotoaparát, počítač alebo TV.

Optiponal GPS

Prosím kúpiť extra (Prijímač GPS Modul)

GPS vám pomôže presne posúdiť stav nehody vám poskytujú rýchlosti vozidla, smer nárazu a závažnosti nárazu. Dash fotoaparát nie len záznamy rýchlosť v oboch KM/H alebo MP/H, vodičský zábery, ale môže byť tiež použitý na sledovanie a pripomínanie minulosti organizovanie trás, či už je to práca alebo dovolenka trasy.

Čo je v Krabici ?

1 x Vantrue N1 Pro Dash Cam

1 x prísavky Mount

1 x 3 ft Micro USB Kábel

1 x Nabíjačka do Auta s 10 ft Mini USB Kábel

1 x užívateľská Príručka

1 x Rýchly Sprievodca

Štítky: cam dash, imx307 sony, spytec a119, DVR, 70mai xiao, 70mai, 70may dash cam pro, nahrávanie videa, ykz led displej, koleos auto dash fotoaparát.


( 1 Hodnotenie )

Počet