HGDO 4.3" Car Dvr parkovacia Kamera Dual Objektívom, FHD 1080P Video Rekordér Zrkadlo Autoregistrator Slučky nahrávanie G-senzor Dash Cam

€18.86


⚡ 3 v 1 - Auto Spätné Zrkadlo & Full HD 1080P Auto Rekordér s 170 ° široký uhol a Zálohy Kamera so 120-stupňovým uhlom ⚡ Slučky Nahrávanie Funkcia - Táto funkcia zabezpečuje priebežné nahrávanie bez chýba druhý,záznam sa automaticky počas zapaľovanie vozidla, vypnite automatické zapaľovanie vypnuté, ak sa vám zadarmo z rúk prevádzky. ⚡ Nočné Videnie - Objektív s 4LEDs svetlo a pomoc pri cúvaní/parkovanie. Nainštalujte IP65 vodeodolný zadná kamera nad špz alebo na zadné okno a použite ho vidieť okolie počas jazdy v opačnom alebo parkovisko. Vybaviť zadná kamera s možnosťou pár ostražití oči pri zálohovaní. ⚡ Obraz v obraze Displej - pohľad Spredu a zozadu na videá sa zobrazujú na obrazovke v picture-in-picture vzhľad. Stlačením jedného tlačidla môžete prepínať môžete prepnúť zobrazenie dvoch pohľadov buď na celú obrazovku alebo vložkou okno, resp, alebo vypnite picture-in-picture displej ⚡ bez Inštalácie Online Usmernenia - Jednoducho hodí cez vaše existujúce spätné zrkadlo a inštalácia káblov vo vnútri kabíny vozidla a do zásuvky pre zapaľovač cigariet. Micro SD pamäťovú kartu (8, 16, 32 GB - Trieda 10) je potrebná pre použitie s naším dash fotoaparátu. ⚡ Slučky Nahrávanie A G-senzor Kamery Do auta, pomlčka, fotoaparát automaticky pokrytie predchádzajúce súbory aj sklad plný.ale ak bolo vozidlo hit,G-senzor automaticky automaticky zistí náhle otrasy, a zámky do "udalosť súbory", aby sa zabránilo video súboru.Nebojte sa o žiadny dôkaz, pri nehode sa stalo

Vezmite Prosím Na Vedomie 1.Vstavaná batéria je iba pre ukladanie súborov priamo po vypnutom motore. Externý napájací je potrebné pre operačný tento dash cam 2.Podporuje micro SD karty až do 32GB.(Poznámka:Nie je zahrnuté v,prosím, formátovať kartu pred použitím.

Špecifikácie Produktu

Veľkosť: 4.3 palce, LED displej.

Fotoaparát: 6 vrstiev plné sklo objektívu

Zrkadlo Funkcia: High definition optické sklo anti-glare objektív poskytuje širší pohľad

pohľad jasnejšie, živé obrazy.

Detekcia pohybu: Táto funkcia bude fotoaparátu spustite nahrávanie ak zistí niečo pohybuje okolo 3 m pred kamerou.

Auto-start: Fotoaparát začne nahrávanie, hneď ako zapnete zapaľovanie.

Balené Obsahovať

1X Auto Dash Fotoaparát

1X Back-up Fotoaparát

1X užívateľský Manuál

1X Nabíjačka do Auta

2X Montáž Popruhy

FHD 1080P Auta Dvr

Širokouhlý objektív predného fotoaparátu, zachytávať všetky akcie vo crystal clear video. Video a audio sú automaticky zaznamenané v nekonečné slučky a uložené na pamäťovej karte. Záznam dopravných nehôd, scénické cestovanie, nečakané situácie, alebo nejaké sociálne médiá hodný video.

Anti-glare Modré Zrkadlo

Keď vypnete obrazovku, bude anti-glare zrkadlo.

Dual Cam Súčasne Nahrávanie a Zadná kamera podporu

Toto Auto kamera má dva fotoaparáty-fotoaparát, ktorý umožňuje simultánne nahrávanie videí z dvoch rôznych uhlov. Obraz v obraze displej vám umožní mať jasný pohľad z prednej a zadnej-up fotoaparátu .

G-senzor a Slučky Nahrávanie Funkcia

G-senzor - Powered automatické nahrávanie videa a video súborov zamykanie pri kolízii alebo havárie je detekovaný. Citlivosť G-senzora je možné nastaviť na rôznych úrovniach.

Slučky Nahrávanie - Zabezpečuje priebežné nahrávanie bez chýba druhý,záznam sa automaticky počas zapaľovanie vozidla, vypnite automatické zapaľovanie vypnuté, ak sa vám zadarmo z rúk prevádzky.

Convient Otáčanie Obrazu

Nainštalujte IP65 vodeodolný zadná kamera nad špz alebo na zadné okno a použite ho vidieť okolie počas jazdy v opačnom alebo parkovisko. Vybaviť zadná kamera s možnosťou pár ostražití oči pri zálohovaní.

Bez Inštalácie Online Usmernenie

Jednoducho sa hodí cez existujúce spätné zrkadlo a inštalácia káblov vo vnútri kabíny vozidla a do zásuvky pre zapaľovač cigariet. Pripojte červený riadok parkovacia kamera do auta zadné svetlo.

Štítky: micro xc, zrkadlo záznam, Automobilové DVR, fotoaparát auto záznam, nahrávanie videa, pomlčka cam 2 k, android dvr, dashcam, 70mai pro, auto dash dvr.


( 0 Hodnotenie )

Počet