USB Skryté Auta DVR videorekordér 1080P WIFI Pripojenie Dash Cam Slučky Nahrávanie G-senzor 170° Široký Uhol Registrátor Dashcam

€17.15


štart

koniec

WIFI Pripojenie S Mobilephone

Skryté WIFI pripojenie na mobilný telefón, sledovať video v reálnom čase, vyhnúť rozptyľovanie počas jazdy

Slučky nahrávanie,Auto vymazať

Prijať úplne nový inteligentný súbehu technológia, keď TF karty priestor je nedostatočné, môže automaticky odstrániť predchádzajúce video, uvedomiť slučky nahrávanie a podporu núdzové automatické nahrávanie.

Zrážky Snímacieho Systému

Vstavaný gravitácie snímacieho systému, podľa snímanie citlivosť dosah, automaticky zablokoval video, v prípade zrážky na zabránenie odstránenia.

Mobile A Parkovanie monitor

Naďalej nahrávať video keď plameň je vypnuté, len mobilné monitorovacie, identifikačné pohybujúcich sa objektov, priestor na ukladanie údajov.

WDR Technológie

vyvážený jas , a obraz môže byť jasne zobraziť zvlášť tmavé alebo svetlé prostredie.

6-Vrstvové Sklo Objektívu

Vybavená všetkými sklo transparentné objektívu a lepšie filtrovanie technológie, môže účinne blokovať neporiadok vo svetle a udržiavať dobrú kvalitu obrazu bez ohľadu na deň a noc.

Metóda pripojenia k mobilnému telefónu

Výrobná Linka

Naša spoločnosť má 10 výrobných liniek a pracovníci musia byť vyškolení na 50 dní na zabezpečenie kvality výrobku.

Kontrola výrobkov

Pred všetky produkty v našom obchode opustí továreň, stroj musí prejsť rôznymi testami, kým je odoslaný, vrátane produkt power-on test, displej osvetlenie test, stroj starnutia test, road test, atď.

Nakupovanie politiky

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APOFPO) 2. Objednávky budú spracované a dodané v priebehu 24-48 hodín po zaplatení overenie 3.len potvrdili adresu bude odoslaný. Prosím, skontrolujte, či prijímajúce adresu a názov je správny. 4. Všetky objednávky budú balené tuhé pred odoslaním, viac bezpečné dodávky. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Zákazník je náš Boh a my sme za spokojnosti Zákazníkov za najdôležitejší cieľ.

Návrat & Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, je považovaný za používaný. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a poskytnite nám prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a po#. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: cam dash, DVR, fotoaparát auto záznam, transend wifi karty sd, dvr wifi, 70may dash cam pro, nahrávanie videa, ntg5, tongtai usb dvr, fotoaparát pásky.


( 1 Hodnotenie )

Počet