Bluavido 10" auto spätné zrkadlo fotoaparátu, GPS 4G Android zadarmo Navigácia máp ADAS Dash cam Wi-Fi Remote Monitoring DVR Rekordér

€81.59


**Pozor**

Všetky naše Auto Fotoaparát prichádza s malým batérie, ale musíte sa spojiť s originál nabíjačka do auta použiť [Nie USB Kábel], inak stroj nemôže používať.

Full HD Video 1080P

Vyššia kvalita snímky pomáhajú identifikovať dôležité detaily, napríklad špz, vodič akcie a cestnej funkcie, ktoré môžu dokázať svoju nevinu.

Triple širokú spätné streaming video techniky

To je všetko nové technológie pre spätné zrkadlo dvr. Bluavido B787 je vybavené týmto advanced streaming media technológie, robí vodičský zozadu častejšie , je triple široký pohľad, ak sa v porovnaní s tradičným zrkadlo.

4G + WiFi hotspoty

Vodičské štart je nuda? Teraz začnite 4G internet surfovanie s našimi Bluavido dvr, je vstavaný wifi hotspoty, sa budú synchronizovať a zdieľať internet dáta do vášho inteligentného telefónu , si čítať, navigácia, hudbu online zábavu. --Poznámky: Prosím, láskavo vložiť miestneho micro sim karty, ktoré podporujú nižšie siete pásma pre 4G internet surfovanie. Ďakujem. 4G: GSM: 900 (B8) / 1800 (B3); WCDMA: 2100 (B1) / 900 (B8); LTE: FDD, 2100 (B1)

Hladké Offline GPS Navigácie

S externým GPS+BD vysokej senzor, GPS anténu, to vám umožní zvoliť optimálne trasy a dosiahnuť svoj cieľ bez zbytočných problémov.

Podrobné Mapy s Bezplatné Aktualizácie

1, krásne 3D orientačné body, budov,parkov a hory,ktoré vám pomôžu nájsť ložisko v neznámych oblastiach. Jazdy s Sygic GPS Navigation je praktické a príjemné. 2, presné vzdialenosti, aby každý manéver sa naviesť vás do cieľového miesta. Ak ste miss zase náš inteligentný algoritmus bude ihneď prepočítať, aby ste sa dostali späť na cestu. Prejdite Komplexné Výmeny s Ľahkosťou Junsun GPS Navigácia je asistent jazdných pruhov s náhľadom, ktorý zobrazuje nadchádzajúce križovatky a používa žiarivo farebné šípky ukazujú správny pruh. a jednoducho navigovať komplexné výmeny. Viac Informácií na prvý Pohľad Prístroj uchováva vaše vodičské mapy na obrazovke na všetky časy a ďalšie informácie sa zobrazí vedľa. Pre detaily, jednoducho spýtajte sa alebo sa dotknite obrazovky. Ako budete riadiť vaše trasy, Dopredu neustále vás informuje o blízkosti služby, vrátane čerpacích staníc, nemocnice . O Inštalácii mapy Podpora Európa / Severná Amerika / Južnej Amerike a Juhovýchodnej Ázii / Stredný Východ mapa (Budeme inštalovať mapy podľa vášho bydliska, ako sú: Spojené Kráľovstvo, budeme inštalovať mapu Európy) Poznámka: O mape, ak chcete aktualizovať mapy, prosím, kontaktujte nás, my vám ju poslať na "Drop box", prosím, nesťahujte v iných miestach, inak to bude poškodenia pôvodnej mapy. Aktualizácia máp čas: raz za rok .

Mobilné Aplikácie Vzdialené Monitorovanie

Vzdialené sledovanie vášho auta v reálnom čase, kdekoľvek a kedykoľvek.

>> Monitor a Budenie 720P fotografie a 10s video bude krátko (1-5) odoslanie na váš telefón, ak sa auto kolízie sa stalo, a zašle upozornenie, že "Auto je triasť", aby remiand si, 24 hodín chrániť vaše auto; >>GPS Sledovanie Histórie jazdy Autom cesta bude zaznamenané a real-time doba na auto pomáhať APP. >>Jeden Tlačidlo Zdieľať Životnosť Auta Zdieľať váš výlet logger alebo zaujímavé videá s priateľmi. Čítanie obrázkov a videí z iných priateľov. Ak chcete použiť túto funkciu, prosím, postupujte podľa nasledujúcich tipov: 1.Keď sa použiť túto funkciu prvýkrát , prosím, pripojiť dvr wifi hotspot uistite sa, smartphone a car dvr v rámci rovnakej siete. 2. Tam je 4G internet , SD karta v zrkadle; 3. Uistite sa, že telefón app a dvr pripojiť úspechu, ako dvr a phone sú on-line;

ADAS Functnion

[3G verzia nepodporuje ADAS, len 4G verzia podporuje] *LDWS Lane Departure Warning Systems Varovanie je aktivovaná, keď sa na lane departure je detekovaný na základe real-time video zaznamenané. *FCWS Upozornenie na čelnú zrážku Systém Upozornenie hra je aktivovaná, keď je to možné čelnú zrážku je detekovaný na základe real-time video zaznamenané. *FVMA Dopredu, Vozidlo Pohybujúce sa Alarm Upozornenie hra je aktivovaná, keď vozidlo pred vami sa presunie na základe real time video rekordér.

Dual Camera Súčasne Nahrávať

Toto Auto DVR má dva fotoaparáty-fotoaparát, ktorý umožňuje simultánne nahrávanie videí z dvoch rôznych uhlov.

Bezpečnejšie Parkovanie Zadnej Strane

Keď auto so spiatočkou, auto bude dvr automatické prepínanie na zadnú kameru s parkovanie linky, zabezpečuje pre bezpečnejšie parkovanie.

Bluetooth Hands-free

Vďaka bluetooth hands-free, po spárovanie bluetooth medzi dvr a smartphone, môžete volať a prijímať hovory priamo z zrkadlo dvr sám so zabudovaným MIKROFÓNOM a reproduktorom.

FM prenos funkcia

Páči sa vám počúvať hudbu, zatiaľ čo budete riadiť? Vďaka FM prenos funkciu, by ste mohli synchronizovať zrkadlo dvr hudbu do auta audio s ľahkosťou.

24H Parkovanie Monitor

Keď vaše auto motor je vypnutý, Pomlčka cam vstúpi do režimu spánku stav, by ste mohli prijímať upozornenia na váš telefón, ak sa prednastavených udalostí, ktorý podporuje 24 hodín monitorovať vaše auto. Pozor: To by malo byť spojené hardwire. kliknite na tlačidlo nasledujúci obrázok kúpiť hardwire. poznámka: ak používate OBD hardwire, FM nebude fungovať

Štítky: kombinovaný prístroj, auto batérie konektor, alfanumerický displej, pomlčka cam s akumulátorom, gt v8 médií, dvr zrkadlo záznamník navigator, auto dash fotoaparát 4g android gps navigácie, android 4g dvr dash cam, kamera android, auto, led.


( 1 Hodnotenie )

Počet