Upgrade Kohút Vibračný Krúžok s Jazykom Klitoris Stimulátor pre Pár Zábava Novo Nositeľné Masér Silnejšiu Erekciu, Zvyšujú pre Mužov

€17.03


--Prečo Si Vybrať Najnovšie Vibračný Penis Krúžok Hračka? Tento prenosný a nastaviteľná veľkosť vibrátor ponúka štíhle jazyk-štýl stimulátor a zdvihol uzlíky, ktoré radosti a masáže jej klitorisu pre dvojnásobne výbušné výsledky s 12 vibračných režimov, budete Prekvapený, Koľko z 'Krém'. Tichý, ale Výkonný Motor - Penis krúžok vibrátor prichádza s výkonným a tichým motorom pre diskrétne zábavu. To vám umožní ponoriť sami na vaše najdivokejšie fantázie bez trápi druhých. --Toto jedinečné pár upozorňuje hračka vibrátor krúžok sa môže pochváliť 12 funkcií + veľa energie! Tento vodotesný nabíjateľná penis krúžok vibrátor vám, aby ste sa obaja skok pre radosť! Dual krúžky mäkký a elastický silikónový slučky okolo jeho hriadeľ a loptičky za bezkonkurenčné go-dlhé podporu. Zapnite vibrácie a zdieľať 12 funkcií rýchlosti pulzácie, a eskalácie. Objavte vzájomnej myseľ-vyfúknutie radosť – s boost z vibračný penis krúžok! Vyrobené s Premium Tvárny Materiál a triedy, ABS, tento dvojitý silikónový penis krúžok je naložený s podporu a silu pre posteľ, tras zdieľané O to. A pretože je to úplne Magnetické plnenie, si môžete vychutnať kolo po kole zábavy. --Pennis Tréningový Nástroj na Posilňovanie & Udržať Ho Silnejšie Erekciu Dlhšie kohút krúžok znižuje citlivosť žaluďa pre tvrdšie erekcie, dlhšie ejakulácie a hlbšie vloženie na dráždiť vás a vášho partnera. Tvar zabalené pennis je navrhnutý tak, aby vibrátor v blízkosti muž peniis, stimuluje steny pošvy a konečníka, silná, pulzujúca, sa zvýši citlivosť pošvy a konečníka, priniesť viac oclimax pre manželské páry.

【 Nastaviteľná Veľkosť Penis Krúžok] vyzýva - v porovnaní s inými penis krúžok vibrátor, je príliš tesné alebo malé, nie je pohodlné používanie. Veľkosť je nastaviteľná tejto vibračný penis krúžok. Nie je potrebné sa obávať, je príliš malý alebo veľký. Každý môže využiť. Dať si silná stimulácia a sexuálne potešenie. 【Pár Co-šok & Confortable Nosenie] vyzýva - Jedinečný bolo, že štíhle jazyk stimulátor a prekladané klitorisu teaser pre tento muž sexuálnu hračku. Pre ňu, perfektne sa hodí súkromné gspot častí bez rozšírenie pošvy, stimuláciu klitorisu a dosiahnuť klitorálny vyvrcholenie, kým si trieť, aby si potešenie "co-šok" s jeho dildo; pre neho, stimulovať penis brata, aby si silnejší a dostať sex čas vydrží. 【Multi-Speed & Dual Silný Motor] vyzýva - Tvárny rozšírenie pár upozorňuje hračku, ktorá má 12 rôznych sex, láska frekvencie. Pošmyknutia tvárny dvojitý penis krúžok dole na spodnej časti penisu a posuňte prepínač na spustenie vibrácie. Budete sa cítiť tŕpnutie buzz obklopujú váš hriadeľ s 12 rôznych režimoch, pričom štíhle jazyk štýl stimulátor provokujúcej jej klitoris, g mieste a vaše péro, ktoré musia vzrušenia! 【IPX 7 Vodotesný a Tvárny Materiál] vyzýva - Malé diaľkové ovládanie vibrátor krúžok vyrobený ako najvyššej kvality naťahovacie silikónové a ABS, mäkké, bezpečné a priateľské k pokožke. To sa hodí veľkosť väčšina mužov, elastická, pre zvýšenie vašej mužnosti pre väčšie potešenie a vytrvalosť. 100 vodotesný, môžete vychutnať v kúpeľni s vaším partnerom. Medzitým, je ľahko čistiť mydlom a vodou. 【Diskrétny Balík] vyzýva - Mini nositeľné mužov sexuálnu hračku, bude odoslaný v súkromných a diskrétne štandardné balenie. Žiadny sex hračky alebo citlivé slová na obale. Nie len sólo hrať sex hračky pre mužov, ale aj pre páry potešenie z hry.

Štítky: silikónová kráska farba, klitorálny klip, Penis prsteň, pre ženy vibrátor klitorisu g mieste, vibro vibračný krúžok, peni krúžok, 5 sex krúžok, klitoris bulík, stroker mužov, lízať stroj.


( 1 Hodnotenie )

Počet