2 v 1-Elektrický Jade Valček Prírodné Rose Quartz Upozorňuje Masér Face Lift Chudnutie Vrások, Odstránenie Kože Sprísnenie

€7.75


Nové Elektrické Jade Valček Energie Krásy Bar Upozorňuje Prírodné Rose Quartz Jade Valček Tváre Navi Face Lifting Masér

Funkcia:

1.Kompaktný vzhľad dizajn v štýlové zlaté, celého tela, nepremokavé

2.Ľahký a kompaktný pre jednoduché prenášanie, prísť s úložný vak. Je to tiež veľmi jednoduché na čistenie po použití. Jednoducho používanie non-alkohol utrite po a pred ďalšie použitie.

3.Jade kameň s ultra-hladký povrch a štruktúru. Hladký na dotyk, Dlho trvajúce, super nenáročná na údržbu. Telo vyrobené z hliníkovej zliatiny zaručuje odolnosť.

4.6000 krát za minútu ion mikro-vibráciami lepšie masáž výsledok.

5.Dno otočte prepínač je určený na nastavenie intenzity vibrácií pre viac osobné potešenie.

6.Masážny valček na všetky časti tela použitie, ako je tvár, oči, krk.

7.Zahŕňa tváre valec,tváre masér a pod oko stlačte tlačidlo.

8.Tváre valca je navrhnuté tak, aby pomáhajú stimulovať obeh, podporujú tvorbu kolagénu, a pomôcť znížiť výskyt jemných liniek a vrások.

9.Pod očami stlačte pomáha redukovať vačky pod očami a tmavé kruhy. Chladom oko stlačte pred použitím na zlepšenie výkonu a zníženie opuchnuté vačky pod pod viečka

10.Tváre masér je navrhnutý tak, aby tvar V tvár,utiahnite a lifting pleti.

Špecifikácia:

3 V 1

Typ Položky:Elektrické Jade Valčekov

Farba:Rose/Gold

Materiál:Kov

Batéria:Batéria AA (Batéria NIE je Súčasťou balenia)

Hmotnosť:135 g

Veľkosť:5.5*16 cm/2.17*6.3 v

2 V 1

Typ Položky:Elektrické Jade Valčekov

Farba:Rose/Gold

Materiál:Kov

Batéria:Batéria AA (Batéria NIE je Súčasťou balenia)

Hmotnosť:105g

Veľkosť:5.5*16 cm/2.17*6.3 v

Produkt Zahŕňa:

3 V 1

1 x Elektrické Vibrácie Jade Valčekov (Batéria NIE je Súčasťou balenia)

3 x Masáž Hlavy

1 x Skladovanie Taška

1 x Manuál

1 x Box

2 V 1

1 x Elektrické Vibrácie Jade Valčekov (Batéria NIE je Súčasťou balenia)

2 x Masáž Hlavy

1 x Skladovanie Taška

1 x Manuál

1 x Box

Mini Oko Masáž Stick Anti Oko Puzdro Tmavé Kruhy Masážneho Prístroja

Funkcia: 1.100% úplne nové a vysokej kvality. 2.Vyrobené zo zliatiny zinku materiálu. Je odolný a má hladký povrch zlepšiť oko mikro-obehu. 3.Zahnutá rukoväť pre pohodlné držanie, non-sklzu. Prenosná veľkosť robil to stalo masér pre svoje telo, kedy budete potrebovať. 4.2-v-1 mufti-funkcia: tvár masér kit je dva typy krásy bar. 5.Jedinečný dizajn, jeden koniec masáž je lyžice na krém, druhý koniec je navi masér na podporu očný krém absorpcie. 6. Môže sa kombinovať s esenciálny olej/krém a podporovať lepšie vstrebávanie. 7.Produkt je možné zbaviť sa únavy očí a znížiť očné kožné problémy, ako sú tmavé kruhy pod očami a očné tašky. 8.Účinok: masáže, face-lift, odstránenie vrások, odstránenie očné tašky, odstrániť únavu, používanie produktov starostlivosti o pleť, lepší efekt. Poznámka: 1.Lepší účinok, ak budete používať s produkty starostlivosti o pleť.

2.Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora.

O Dopravu

- www.tantra-egypt.sk preverí vašu platbu v rámci 24 hodín po zaplatení dokončená a my vám spracujeme vašu objednávku raz procesu čas je u konca.

- Ak vaša objednávka bola uzavretá ako bezpečnostných dôvodov, potom môžete sa obrátiť na služby s cieľom riešiť tento problém tým, že tento odkaz: (www.tantra-egypt.sk služby).

- Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné poplatky, tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

- Ďalšie informácie o preprave, vyhľadajte, prosím, tento úradný pomôcť odkaz:

- Náš záväzok, čas príchodu je 60 dní(Brazília: 90 dní) . Ak sa nemôžete dostať balík do 60 dní, alebo chcete vedieť, kde tento balík je, prosím, obráťte sa priamo na nás, budeme sledovať to pre vás.

O Platbu

-Čo platobné metódy sa dajú použiť na www.tantra-egypt.sk?

APLIKÁCIA: Visa, MasterCard, Maestro, Objavte karty a Diners Club card, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, ideálne, Przelewy24, SMS Platby v Rusku(MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2) a www.tantra-egypt.sk Vrecku.

PC: Na našej webovej stránke (PC) môžete použiť nasledujúce spôsoby platby:

Visa, MasterCard, Maestro, Objavte karty a Diners Club card, American Express, bankovým Prevodom, Webmoney, Yandex.Peniaze, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, ideálne, Giropay, Sofort Bankovníctva, Carte Bancaire (Carte Modrá), Przelewy24, SMS Platby v Rusku (MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2), Platba v Hotovosti (Euroset, Syvaony, ruský Poštou), a www.tantra-egypt.sk Vrecku

- Ak máte akékoľvek ďalšie otázky o platbu, prosím, kliknite na tento úradný pomôcť odkaz:

O Spätnú Väzbu

- Spokojnosť zákazníka je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní so položky, ktoré ste si objednali, prosím, pomôžte zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu(5 hviezdičiek) , ďakujeme!

- Ak váš položka vnútri zásielky bolo rozbité a poškodené alebo odcudzené samozrejme, keď ste prijímanie. Spor?? NIE!!! To nie je dobré riešenie. Obráťte sa na nás a ukáž nám foto alebo video o problém stretnete, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť to.

Štítky: zadok stroj, rose vibrátory, amathyst crystal, jade valčekov, elektrické tváre valček, emsculpt, jade prívesok, tvár massag, 5 v 1 starostlivosti o krásu masér tváre, väzenie.


( 1 Hodnotenie )

Počet