Techege 4CH 5MP POE KAMEROVÝ Bezpečnostný Systém Súprava AI Ľudských Zisťovanie IP Kamery Vonkajšie Nepremokavé CCTV Video Surveillance Camera Súpravy

€114.96


Naše výhody:

AI Ľudských Detekcie: Múdrejší AI Ľudských Zisťovania použitá, vyhnúť 99% falošný/zbytočné hlásenia.

Floodlight a Sirény Alarmu: Vydesiť votrelec preč raz budú chodiť do fotoaparátu pokrytie.

Okamžité App upozornenie: App upozornenie s Farebnú Snímku Votrelec bude zaslané na váš telefón okamžite.

2-Spôsob, ako Hovoriť: Jednoducho stlačte tlačidlo z phone, môžete požiadať chlap ísť preč z vášho domu.

HD Video a Audio Nahrávky: zálohovanie viac jasné farby nahratého videa na políciu.

1 X 4CH 5MP POE NVR

1 X NVR Napájací Adaptér

1 X USB Myš

1 X Rýchly Sprievodca(Po Anglicky)

2/4 X Bullet Kamery 5MP(Kovové puzdro)

2/4 X 20M Kábel Siete

2/4 X Pack, Skrutky a Nepremokavé konektor

2 X Výstražné Nálepky(dar)

1 X IR Diaľkové ovládanie pre NVR (ako Dar, BEZ batérie spôsobené Ťažké colné odbavenie)

Č Pevného Disku Alebo zahrnuté HDD (Závisí od produktu vlastnosti vyberiete)

Ponúkame EU/UK/AU/US Pripojte , Prosím, na vedomie, poznámka čo elektrickej zástrčky potrebujete v poradí, keď si objednáte. Inak, My vám pošleme napájací adaptér podľa vašej krajiny!

*Pevný Disk, je potrebné pre video záznam, Ak Pevný disk je plný,môžete ho nastaviť na prepísať staré zábery, alebo zastaviť nahrávanie. *Ak sa rozhodnete pevného disku ,Budeme inštalovať na pevný disk v NVR pre zásielku.

Detekcia Tváre

Fotoaparát zistí tváre v scéne a odošle tvár snímku NVR. Na NVR potom analyz tvár a porovnať si ho na tvár databázy s cieľom rozpoznať osoba. Na NVR systém môže vykonávať rôzne akcie na základe zistených osoba.

Tvár Záznam/Detekcia Tváre/Tvári Prehrávanie

Záznam sa každý tvári, že sa na objektív, bez chýba akékoľvek podrobnosti.

Detekcia Ľudských & E-Mailové Upozornenia A Zvuk Budíka

Keď niekto poruší do streleckej oblasti, fotoaparát bude zvuk budíka a poplašné správy budú tlačené na Telefóne APLIKÁCIU, 2KS Biele LED Svetlá , Keď zistí, ľudského pohybu, 2 Led sa rozsvieti.

Vyhnúť 99% Falošný Poplach

AI Ľudských Detekcie je odlišné od tradičného PIR alebo detekciu pohybu. Vstavaný aktualizované snímač bude detekovať iba ľudského pohybu, nebude aktivovaná listami, cloud, zvierat či hmyzu. *Upozornenie: Alarm sa spustí len vtedy, keď obe ľudské hlavy a ramien zobrazovať vo fotoaparáte pokrytia. Prosím nastavte fotoaparát uhol na základe fotoaparátu live feed obrázok.

Obojsmerná Hlasová pre Real-time Face-to-Face Hovor

Použite ho a spustite reálnom čase a video chat s rodinou kedykoľvek a kdekoľvek,eliminuje vaše homesick emócie imtermediately. *Reproduktor a Mikrofón, je vodotesný.

Farebné Nočné Videnie

vstavané s IR Cut Filter zabezpečuje true color deň a noc. Bezpečnostné kamery sa automaticky prepnúť na nočné videnie režim keď je darks von. Nočné Videnie Rozsah až 100 stôp. Nenechajte si ujsť žiadne podrobnosti deň a noc. a motion-aktivovaný floodlight, upriami pozornosť na podozrivé aktivity a zachytiť farebné obrázky na noc

Vzdialený Prístup Kedykoľvek A Kdekoľvek

Bez ohľadu na to, kde ste, môžete vzdialený prístup k fotoaparátu vidieť live streaming a zostať v spojení. Na diaľku obraz z kamery cez: zadarmo Xmeye App na vašom mobilnom zariadení, free CMS Klienta na vašom počítači, TJ webový prehliadač.

Vodotesný Fotoaparát Použiť pre Vnútorné a Vonkajšie

IP66 profesionálny bezpečnostný dohľad kamera pre Vonkajšie/Vnútorné použitie. Prevádzkové Podmienky: -30 °C ~ 55 °C, Vlhkosť 95% alebo menej (bez kondenzácie)

5MP Super HD Rozlíšenie

Schéma Zapojenia

ŽIADNE extra napájacie káble a adaptéry sú potrebné a len tým, pripojenie IP kamera pre NVR s jediného kábla, môžete ľahko dokončenie inštalácie bez vedomia o počítača alebo siete a začať sa tešiť na super ľahké monitorovanie medzi váš smart phone, tabletu alebo PC.

Prenosová Vzdialenosť

POE Systém max podporu 80-100m POE káble prepravnej vzdialenosti, ktorá výrazne zvyšuje domov inštalácie pohodlie.

* PS: Prosím, nie priamo použiť NVR energie do kamery, bude to škoda.

NVR Funkciu:

20+ Jazykoch K Dispozícii

Podpora multi jazyk : ruský , anglický , taliansky, Portuguses, španielčina, francúzština atď...

Skutočne Kvalitný Zobraziť 5.0 MP-Deň:

5,0 MP-Noc

DIY Alarm Hlas a Predvolené Bell

Podpora predvolené zvonček, alebo DIY 3 sekundy vlastné alarm bell s vašim hlasom . Keď idete von, bez prináša telefón a niekto v blízkosti svojho domu , DIY alarm hlas mohli muži myslíte, že ste sa pri pohľade na neho Teraz.

Budíka môžete nastaviť oblasť, ktorú chcete o Xmeye app.

PC

CMS

Ako Otvorenie alebo Zatvorenie 2 Led Svetlá

Tam majú len 2 Možnosti (iná možnosť nefungujú) : "Smart Alert" a "Smart Infračervené" model Smart Upozornenie: Pri Pohybe , fotoaparát 2 Led bude svietiť Smart Infračervené: Pri Pohybe , fotoaparát 2 Led bude svietiť 1, Nastaviť v NVR:

2, môžete tiež nastaviť v WEBE:

Štítky: zoohi ip kamery nastaviť, fotoaparát b ez p e, poe splitter, besder ip kamery, 6 cctv kamerový systém, 2 cctv kamera security system kit, poe, kamera na video strieľať, ios surveillance camera, nvr.


( 5 Hodnotenie )

Počet