Movols 8CH CCTV kamerový Systém H. 265 1080p Zabezpečenie Surveillance camera DVR auta nepremokavé Vonkajšie domov kamerový Systém

€149.26


Doprava tipy Loď z ruštiny / česká Republika / Ukrajina / Spojené Arabské Emiráty miestneho skladu je ZADARMO colné daň. Česká Republika skladu sa vzťahuje na väčšinu krajín EÚ. 【8CH 1080P HD-TVI DVR/8pcs 1080P Vodotesný fotoaparát] vyzýva -- Získajte ostré a ostrý obraz, deň alebo noc s kamerou automatické IR-cut filter. Až 65ft nočné videnie. Hliníkové poveternostným vplyvom bývanie, fotoaparáty možno použiť v interiéri a exteriéri 【Prispôsobiteľné detekcia pohybu zóny a Upozornenia] vyzýva -- Byť upozornený na to, že existujú nejaké neočakávané pohyby. Smart oznámenia s snímka sa tlačil do svojho telefónu prostredníctvom Aplikácie. Môžete tiež nastaviť Detekciu zóny z DVR, aby sa minimalizovalo falošné poplachy. 【Prezerať kdekoľvek a kedykoľvek] vyzýva -- bezplatná aplikácia Movolview vám umožní zobraziť všetky vaše kamier na jednom mieste. Check in na v domácej alebo podnikovej všade, kde máte pripojenie na internet. Bezplatná Aplikácia pre Živé Zobrazenie a Prehrávanie na Inteligentné Zariadenia s WiFi alebo 2G/3G/4G Kdekoľvek a Kedykoľvek.

Detekcia Tváre

Kanál 1 má funkcia detekcie tváre.Keď systém zistí tváre, dostanete upozornenie a systém vám automaticky zaznamenávať a ukladať ju.

Obvodový Alarm Movols kamerový systém poskytuje viac inteligentnej ochrany (intelligent protection opatrenia.Na kanáli 1,môžete nastaviť upozornenie linky. Keď objekt prestávky v, systém automaticky nahrať a poslať vám správu s upozornením.

Objekt Starostlivosti Movols kamerový systém môže postarať o vaše cennosti.Na kanáli 1, môžete nastaviť ochranný priestor pre položky, ktoré potrebujete.Keď sa presťahoval, zobrazí sa upozorňujúca správa a systém vám automaticky nahrať a uložiť. Rozšírené H. 265 Kompresia Videa

DVR Súpravy Prijme pokročilé H. 265 video kompresia, znižuje 50% veľkosti súboru a udržať rovnakú kvalitu v porovnaní s H. 264 jeden.

Skúsenosti s 1080P Systému

Ideálne pre domáce alebo obchodné 1080P(1920 x 1080) ponúka výnimočné Full HD rozlíšenie a kvality, zvyšovanie efektívnosti a monitorovanie schopnosti.

Detekcia pohybu —Nejchytřejší Spôsob Upozornenia

Keď je detekovaný pohyb v oblasti monitorovania,okamžité e-mail bude zaslané na váš email a telefón automaticky.Získajte všetko, čo informovaný ešte ste preč z domu.

· Môžete vytvoriť špecifické pohybové detekciu zóny na monitorovanie určitých oblastiach, ako chcete.

· Môžete nastaviť citlivosť detekcie pohybu na zníženie falošných poplachov.

· Môžete skontrolovať prehrávanie kedykoľvek zistiť, čo sa stalo Centralizovaný Systém Riadenia

Jedinečný klientsky softvér poskytujeme profesionálne centralizovaný systém riadenia. Jednoducho ovládať Dvr z rôznych miest na Jeden PC.

Videnie na diaľku, Kedykoľvek a Kdekoľvek

Bez ohľadu na to, kde ste, môžete vzdialený prístup k bezpečnostnej kamery vidieť live streaming a zostať v spojení.Na diaľku pohľad kamery zadarmo cez Movols App na vašom mobilnom zariadení, zdarma Movols Klienta na vašom počítači webových prehliadačov (IE, Google Chrome Microsoft Okraj, Safari, Firefox, atď.).

QR kód skenovať do vzdialeného prístupu v sekundách, na diaľku na telefónom, tabletom a POČÍTAČOM.

(Podpora iOS, Android mobilný prístroj & Windows PC)

Výborný Na Nočné Videnie Kamery

Nová generácia 18pcs SMD svetlá a infračervené žiarenie pre 24-hodinový ostražitosť,aood istotu, pokiaľ ide o predchádzanie bezpečnostným hrozbám.

IR cut bude zvýšenie kvality videa(trurer farbu a jasnejší obraz) ako deň a noc.

Nepremokavé funguje Perfektne Vonkajšie Aj Vnútorné

MOVOLS surveillance camera má pevné hliníkové telo, domov a bytov,s IP66 vodotesný hodnotenie. Môžete tak neváhajte a nainštalujte si ho vonkajšie, ako vo vašej garáži, záhrade, alebo kdekoľvek inde. To môže stáť nepriaznivých poveternostných podmienok, vrátane dážď, sneh, intenzívneho chladu a tepla.

2-Os Mouting Bracet

Nastavte uhol a anti-Vandal drôtu ochrany kábel vnútri

Vhodné na Rôznych Miestach Dozor

Kamera je výborná prispôsobivosť umožňuje vykonávať bezchybne v interiéri/exteriéri.

Plug And Play

Všetky compenents súčasťou STAVEBNICE.Jeden krok dostať pripravené na použitie.

Teraz máme sklade na Rusko, odtiaľ môžeme poskytnúť bez dane a rýchla zásielka na vás; objednávok Čína skladu, mohli by sme upgrade vašej zásielky do lepší spôsob. Zásielky z Číny by mohol prísť s ďalšími colných Poplatkov, Daní a Vzdialené Oblasti Poplatky, prosím, aby sa dozvedeli o vašej krajine vlastné politiky, Movols nie je zodpovedný za tých poplatky.

Ponúkame 1 rok záruka na DVR a Fotoaparát. Akékoľvek otázky, neváhajte a kontaktujte nás, komunikácia je oveľa efektívnejšie, než otvorení sporu.

Štítky: cam dash, DVR, fotoaparát b ez p e, 6 cctv kamerový systém, vták vonkajšie, fotoaparát tester, webkamera, fotoaparát surveil, 2 cctv kamera security system kit, tovnet.


( 3 Hodnotenie )

Počet