POE CCTV Kamera Security System Kit 16ch POE 5MP NVR 4K Outdoor HD Farebné Nočné Videnie kamerový IP kamerový Systém Nastaviť

€508.21


modname=ckeditor

Obojsmerné Audio CCTV Kamera Security System Súprava 4k 16ch NVR Vonkajšie Audio Video Kamery, 5MP HD Poe Ip Kamera systém Nastaviť

Real-time obojsmerné audio poskytujeme vaše reálnom čase, obojsmerné audio,Kamera má Zabudovaný Mikrofón a Reproduktor, Nahrať všetky dobré život!!!

Plné Farby Nočné Videnie sa nemusíte Obávať, deň alebo noc, Vstavaný inteligentný biele LED svetlo, záznam full farbu po celý deň.

Položky zahrnuté 1 X 16CH 5.0 MP& 4K POE NVR Network Video Recorder;

8/16 x HD 5.0 MP POE IP vnútorné vonkajšie IR Deň Nočné videnie poveternostným vplyvom kamery;

1 x Napájací zdroj pre NVR;

1 X USB Myš pre NVR;

1 X CD so Softvérom pre NVR;

1 X Diaľkové Ovládanie pre NVR;

Pevného Disku voliteľný !!!;

Prečo si vybrať H. 265 H. 265 Viac Jasné , HD rozlíšenie vám ponúkajú najlepšiu kvalitu obrazu pri nižšej bitovej rýchlosti.Uložiť viac priestoru,môže znížiť 40%-50% veľkosti súboru,uloženie vašich HDD skladovacích priestorov a znížiť vaše náklady na nákup.

POE Výhodu,Prečo si vybrať POE? Nie je potrebné extra napájacie káble a adaptéry alebo prepínač.Plug And Play a jednoduché nastavenie.

HD 16CH 5MP/ 8CH 4K rozlíšení hd Displej s Vysokým Rozlíšením rozhranie výstup,Podpora pre prehrávanie on-line,Mobilný vzdialený,Multi-window displej s 5.0 MP Rozlíšenie.Uhol budú ešte väčšie,a obraz bude jasnejšie.

IP66 Poveternostným vplyvom

Použiť ich ako vonkajšie kamery alebo vnútorné kamery, ako sú postavené ťažké vydržať bez ohľadu na počasie hodí ako potom:dažďu,snehu,prachu a horúcich dní .s IP66 poveternostným vplyvom hodnotenie a káble pretiahnuté cez stojan pre extra ochranu ,zabezpečiť, môžete odpovedať na ich výkon,deň ,čo deň. Náš fotoaparát prijíma ťažkých kovov bývanie,profesionálne IP66 poveternostným vplyvom,Poskytuje stabilný výkon aj vnútorné a vonkajšie.

Power Over Ethernet ŽIADNE extra napájacie káble a adaptéry sú potrebné a len tým, pripojenie IP kamera pre NVR s jediného kábla, môžete ľahko dokončenie inštalácie bez vedomia o počítača alebo siete a začať sa tešiť na super ľahké monitorovanie medzi váš smart phone, tabletu alebo PC.

Prenosová Vzdialenosť POE Systém max podpora 150M-200 M POE káble prepravnej vzdialenosti, ktorá výrazne zvyšuje domov inštalácie pohodlie.

Vzdialený prístup kdekoľvek a kedykoľvek,Bez ohľadu na to, kde ste, môžete vzdialený prístup k fotoaparátu vidieť live streaming a stayconnected.Na diaľku obraz z kamery cez: zadarmo Xmeye App na vašom mobilnom zariadení, free CMS/VMS Klienta na vašom počítači, TJ webový prehliadač.

Okamžité Upozor. Na E-Mail

Môžete nastaviť oblasť, ktorú chcete ovládať,Keď je aktivovaná,odošle správu na váš e-mail môžete získať z prvej ruky informácie ,bez ohľadu na to, kedy a kde sa nachádzate .

Detekcia Pohybu

Tento systém je určený na odosielanie e-mailové upozornenie, keď všetky pohyby sú zistené a umožňuje nahrávať len vtedy, keď je detekovaný pohyb.

Smart Prehrávania môžete ľahko nájsť video zábery, ktoré chcete prehrať, Smart prehrávania k dispozícii s prispôsobiteľné vyhľadávanie priestor, čas prehrávania je výrazne znížená o urýchlenie prostredníctvom nedôležité videá.

Jednoduché Diaľkové Zobraziť Nastavenie, Jednoduché nastavenie , len 4 kroky pre mobilný telefón zobrazenie, Zobrazenie live videa systému odkiaľkoľvek a kedykoľvek cez ste smarphone, tabuľky alebo PC s pokročilou P2P technológie, ste schopní vzdialený prístup k vášmu systému v priebehu niekoľkých minút alebo menej, č portforwarding potrebné, vzdialený prístup nebola nikdy tak jednoduché!!!

H. 265 16CH 5MP POE NVR Špecifikácie

Systém

Hlavný procesor: Embedded processor

Operačný systém: Embedded Linux

Video kompresia:H. 265

Systém zdroj:Multi-kanálové nahrávanie v reálnom čase synchrónne, multi-channel reálnom čase prehrávanie, multi-channel multi-user prevádzku siete, USB späť hore

Rozhranie

Prevádzka rozhranie:16bit skutočnú farbu GUI rozhranie, podpora

Ukážka : 1/4/8/9/16

Video

Video norma :PAL; NTSC

Obrázok kódovanie:H. 265

Monitorovanie kvality: VGA,HDMI:High definition

Video vstup :16*5MP IP Kamera / 8*4 IP Kamery

Detekcia pohybu:Podpora

E-Mail Upozornenie : Podpora

Audio

Audio kompresia :G. 711A

Intercom : Áno

Nahrávanie A Prehrávanie

Režim záznamu:manuálna>budík>detekcia pohybu>načasovanie

Lokálne prehrávanie:5MP

Vyhľadať Video:Čas, dátum, udalosť, vyhľadávanie kanálov

Skladovanie a Späť hore

Video skladovanie : Miestne HDD ,Sieťové

Späť up mode: Network backup, USB portable HDD,USB odtlačok,SATA odtlačok

Rozhranie

Video vstup:16CH POE Port

Video výstup : 1ch VGA,1ch HDMI, HD výstup

Loop výstup : N/A

Audio I/O :1CH/1CH

Alarm I/O:Nie

Sieťový port:1*RJ45 1000M self-adaptívne siete Ethernet port;16*POE porty podporujú poe napájanie

Port USB : 2* USB 2.0

HDD port :2 SATA porty,max podpora 2*8TB(HDD je voliteľné)

Iné

Napájanie :48V

ONVIF :Podpora

USB Myš:v cene

Diaľkové Ovládanie : v cene

Teplota : -20℃+50℃

Vlhkosť : -10%-90%

Rozmer : 440mm* 290 mm* 50mm

Štítky: fotoaparát hybrid, xmey, fotoaparát b ez p e, nvr5216, 6 cctv kamerový systém, 5mp fotoaparát ip, 2 cctv kamera security system kit, 12v poe nvr, motorizované poe kamerovým systémom, rada nvr.


( 0 Hodnotenie )

Počet