HeimVision HMB43MQ 1080P Zabezpečenia Bezdrôtovej siete kamerového Systému, 12 palcový LCD Monitor 8CH NVR 4Pcs Ip Kamera Nočného Videnia Motion Detect

€305.97


HeimVision 1080P Bezdrôtový WiFi kamerovým Systémom 8CH NVR 4Pcs Fotoaparátom s 12-palcový LCD Monitor s Nočné Videnie Motio

Kľúčové Funkcie: 1.2.0 Megapixelov 2.WIFI Bezdrôtové 3.Pohyb Dection 4.IP66 Poveternostným vplyvom 5.Vido Prehrávanie 6.Na Diaľku 7.Upozor. Na E-Mail 8.Day&Night Vision Balík v cene: All-In-One Systému Dohľadu v cene: 1 x 8CH 1080P Bezdrôtový Sieťový Video Rekordér(12inch Monitor Bezdrôtový NVR ) 4 x 1080P 2.0 MP IR Led IP Kamery s 5DB Rozšírenie Anténa 4 x 10 METROV Napájania (12V/1A), Napájací Adaptér pre Bezpečnostné Kamery 1 x 3.3 FT Napájania (12V/2A) pre NVR záznamník 1 x Skrutka pre Pevný Disk v' Inštalácia 4 x Skrutka pre Guľka Fotoaparáty " Inštalácia 1 x 3.3 FT Sieťový Kábel 1 x USB Myš 1 x Používateľská Príručka Poznámka 1: Pevný Disk NIE je v cene (HDD znamená Pevný Disk). Poznámka 2: Bezdrôtové znamená, bezdrôtové pripojenie k Internetu, ale tiež, čo potrebujete pripojiť napájanie

HeimVision 1080P Bezdrôtová Bezpečnostná Kamera Systém s 12 palcový LCD Monitor, 8CH NVR 4Pcs Vonkajšie/Vnútorné WiFi Kamery s Nočné Videnie, Nepremokavé, Detekcie Pohybu

IP kamery boli predbežne uzavreté na LCD NVR pred chipping. Nie je potrebné spúšťať video kábel, Skutočný Plug and Play, Stačí pripojiť NVR a IP kamery s Napájania. (Kamery nie sú kryt batérie)

IP kamery sú hodnotené ako prachotesné a vodotesné a kryt s trvalé bývanie. Neboja odvážnych, sneh, dážď, alebo teplo. IP kamery' prevádzkovú teplotu, môže sa pohybovala od -4°F do 122°F (-20°C do 50°C)

Bezdrôtové kamery a NVR monitor sa automaticky spárované počas továrenské nastavenie. Stačí pripojiť bezdrôtové kamery a NVR s Napájaním za predpokladu, 24/ 7 účely dohľadu. Ideálne pre dom, domu, kancelárie, obchody, hotel, sklad, škola, obchodné alebo kdekoľvek inde. (Bezdrôtové znamená, bezdrôtové pripojenie k Internetu, ale aj potrebné plug-in napájanie)

HeimVision bezdrôtový dohľadom kamerového systému poskytnúť, aby sa minimalizovalo falošné poplachy. Smart upozornenia e-mail/ momentku výstrahy budú tlačené na váš smartphone cez iPhone/ Android App, pri pohybe je detekovaný. Prispôsobiť svoj vlastný detekčný plán a zóny pre každú kameru, dostanete extra pokoj prijatím okamžité upozornenia a získať informovaný o tom, čo sa deje.

Kamerovým systémom pochváliť odolné a dlhotrvajúci dizajn. S dobre skúsených inžinierov a oddaný tím podpory, sme vždy stojí po vašom boku a pripravený, aby vám pomohol. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Rozšíriteľná systém môže podporovať až 8 kamier. Prichádza s 1x 8-kanál 1080P LCD NVR a 4 x 1080P bezdrôtový IP66 Kamery. Ďalšie fotoaparáty je možné zakúpiť na našich predné uloženie: CA01 Extra kamery.

Pripojte NVR na domáci router cez Ethernet kábel, za predpokladu, potom si stiahnite bezplatnú aplikáciu "HeimKits" do vášho mobilného zariadenia. Toto video rekordér systém podporuje video ukážky, nahrávanie, synchronizovať, prehrávanie, zálohovanie, detekcia pohybu, a e-mail alarm. Môžete vzdialený prístup súčasne na inteligentné zariadenia(IOS、Android) kedykoľvek, kdekoľvek a s WiFi/ 2G/ 3G/ 4G na inteligentným Telefónom, tabletom a POČÍTAČOM. Už nikdy sa nebudete chýbať na chvíľu diaľkové a lokálne prehrávanie, bez ohľadu na to, kde sa nachádzate.

Funkcia:

1.【All-in-One a Jednoduché Nastavenie] vyzýva Heimvision bezdrôtový CCTV kamerový systém vybavený 12" full HD 1080P monitor (Nie dotykovú Obrazovku). Bezdrôtové kamery a NVR monitor sa automaticky spárované počas továrenské nastavenie. Stačí pripojiť bezdrôtové kamery a NVR s Napájaním za predpokladu, 24/ 7 účely dohľadu. Ideálne pre dom, domu, kancelárie, obchody, hotel, sklad, škola, obchodné alebo kdekoľvek inde. (Bezdrôtové znamená, bezdrôtové pripojenie k Internetu, ale aj potrebné plug-in napájanie) 2.【IP66 Poveternostným vplyvom Bezpečnostné Kamery] vyzýva Záznamov v kvalite 1080P Full HD na snímanie ostrých a ostrý obraz, poskytujú krištáľovo jasný-HD live video, zabezpečuje ostrý hladký zábery deň a noc s 2.0 Megapixel bullet kamery. 1080P NVR je HD video záznamník pre nahrávanie, prenos a skladovanie, atď. (Pevný disk MAX 6TB podporu. Nie sú Zahrnuté HDD). Do 15m Nočné Videnie. IP kamery sú hodnotené ako prachotesné a vodotesné a kryt s trvalé bývanie. Najlepšou voľbou pre vaše vonkajšie home security. 3.【Detekcie pohybu a e-mail Alert] vyzýva HeimVision bezdrôtový dohľadom kamerového systému poskytnúť, aby sa minimalizovalo falošné poplachy. Smart upozornenia e-mail/ momentku výstrahy budú tlačené na váš smartphone cez iPhone/ Android App, pri pohybe je detekovaný. Prispôsobiť svoj vlastný detekčný plán a zóny pre každú kameru, dostanete extra pokoj prijatím okamžité upozornenia a získať informovaný o tom, čo sa deje. 4.【Mobile Diaľku] vyzýva Pripojte NVR na domáci router cez Ethernet kábel, za predpokladu, potom si stiahnite bezplatnú aplikáciu "HeimKits" do vášho mobilného zariadenia. Toto video rekordér systém podporuje video ukážky, nahrávanie, synchronizovať, prehrávanie, zálohovanie, detekcia pohybu, a e-mail alarm. Môžete vzdialený prístup súčasne na inteligentné zariadenia(IOS、Android) kedykoľvek, kdekoľvek a s WiFi/ 2G/ 3G/ 4G na inteligentným Telefónom, tabletom a POČÍTAČOM. Už nikdy sa nebudete chýbať na chvíľu diaľkové a lokálne prehrávanie, bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. 5.【Robustná Kvalita a Servis] vyzýva kamerovým systémom pochváliť odolné a dlhotrvajúci dizajn. S dobre skúsených inžinierov a oddaný tím podpory, sme vždy stojí po vašom boku a pripravený, aby vám pomohol. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Rozšíriteľná systém môže podporovať až 8 kamier. Prichádza s 1x 8-kanál 1080P LCD NVR a 4 x 1080P bezdrôtový IP66 Kamery.

Štítky: ochrana bezpečnostné kamery, dahua nvr, fotoaparát b ez p e, fotoaparát reolink, prispôsobiť wifi, ds fotoaparát, kamera ip dahua, cccam server, 2 spôsob, ako baby monitor, monitor pc.


( 5 Hodnotenie )

Počet