ZOSI H. 265 1080P 8CH Bezdrôtové Bezpečnostné CCTV kamerový Systém 1080P Wifi Mini NVR Auta Vonkajší kamerový Domov IP Kamery Nastaviť

€110.40


Voľný Od Komplexné Elektroinštalácie

Môžete pokojne nainštalovať WiFi krytý a vonkajší, podporuje až 984ft (300m) bezdrôtové pripojenie v otvorených priestorov,môžu cez 1 4 steny v skutočné meranie.

Pozrite si časť Vášho Sveta v HD

Je všetko ostré a jasné jemnú kvalitu obrazu s 90° široký pozorovací uhol. Táto bezdrôtová IP kamera vždy dávať pozor na svoje domov a podnikania v 1080p HD rozlíšenie.

Bezdrôtové a Drôtové Pripojenie

Namiesto toho, bezdrôtový prenos,môžete tiež vybrať sieťový kábel na pripojenie IP kamera s NVR cez smerovač.Obe spôsob, ako sa dostať hladké a jasné video.

Skvelý Výkon Noc

Rovnako ako verného rytiera temnoty, táto bezdrôtová IP kamera môže ponúknuť 24/7 neustála ochrana, od rána do noci. Vstavaný 24pcs infračervené Led diódy a IR-CUT technológia umožňuje výborný na nočné videnie až do 65ft, všetko je jasné a ostré, aj v tma.

3-DNR Ponúka Zvýšená Jasnosť

3-DNR (Digitálna Redukcia Šumu) technológia filtre z digitálneho šumu od low-svetelné scény, ako aj akýkoľvek hluk spôsobený pohybom. Odstránením zrnitosť, môžete vidieť viac plynulý obraz v lepšej prehľadnosti, ostrosť a získajte lepšiu detekciu pohybu.

Rozšírené H. 265+ Vysoká Účinnosť Kompresie Videa NVR

Inteligentná Detekcia Pohybu & Bohaté Upozornenia

Nastavenie detekcie pohybu, okamžité upozornenia a upozornenia na e-mail budú tlačené na telefóne priamo tak dlho, ako kamery zistiť pohybujúce sa objekty.

Prispôsobiť detekciu pohybu oblasti

Štítky: zoohi ip kamery nastaviť, ochrana bezpečnostné kamery, fotoaparát b ez p e, dahua nvr, besder ip kamery, fotoaparát reolink, 6 cctv kamerový systém, ds fotoaparát, 2 cctv kamera security system kit, nvr.


( 5 Hodnotenie )

Počet