500x400mm Stenu Hardvéru Nástroj Závesné dosky Otvor Dosku Háčik Časti Skladovanie Garáž Jednotky Police Nástroj Organizovať Box

€21.63


Kovové pegboard nástroj skladovanie organizátor ponúka maximálnu nástroj rada skladovanie všestrannosť a silu s množstvom pegboard úložný priestor. Atraktívne kovové pegboards sú skvelé pre malé a ťažkých nástroj rada storage potreby. Nástenné Ovládanie kovové pegboards ponúkajú oboch štrbín a otvorov prijať štrbinový nástroj dosky príslušenstvo. Pegboard háčiky, aby tento pegboard veľmi univerzálny tým, že užívateľ viacero možností s nástrojom rada príslušenstva výber. Tieto všestranný, odolný a vysoká pevnosť kovu pegboard panely sú ľahký-k-používať nástroj, úložné riešenie pre všetkých-garáž, do obchodu, alebo nástroj postieľky.

Package Zahrnuté:

1 x Závesný Panel

Funkcie:

* Odolný a všestranný.

* Ideálny pre zobrazenie účel alebo ak chcete usporiadať svoje nástroje.

* Môže pomôcť ušetriť váš domov alebo viac miest priestor.

* Na pegboard môže byť jednoduché zavesenie,môžu sa použiť spolu alebo samostatne.

* Jednoduchá inštalácia,môžete DIY ju kombinovať. Montáž kovania v cene.

Špecifikácia:

Farba: Čierna, Biela

Materiál: Kov

Hrúbka: 1,0 mm

Veľkosť: 500x400mm/19.7x15.7inch

Upozornenie: Vzhľadom na svetlo a obrazovky rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Vďaka za vaše porozumenie.

/ O služby /

On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v garantované doručenie čas

Dlhšie Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky

Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave

Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: kovový kolík rady stenu, ženské nástenné jednotky, b plechov, nálepka na stenu, koránu drevené shelve, obchod kovových políc, nástroj boxy, Auto repair tool, kovové prihlásiť, stick shelve.


( 1 Hodnotenie )

Počet