Toaletný Držiteľ Stojan Organizátor Rack Skrine Papier, Uterák Vešiak kúpeľňové Doplnky HKS99

€2.37


Toaletný Držiteľ Stojan Organizátor Rack Skrine Papier, Uterák Vešiak kúpeľňové Doplnky HKS99 Popis: Popis:

1. Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, odolná, prenosné, opakovane, úspora priestoru, jednoduché použitie a inštalácia.

2.Prenosný úložný stojan pojme rolka papiera, plastovej fólie, handry, atď., veľmi vhodný pre použitie v kuchyni, obývacej izby, kúpeľne, kancelárie, reštaurácie a obchodné prostredie.

3. Ideálna veľkosť je viac vhodné pre ukladanie neporiadok v stiesnených priestoroch alebo izby rohy, môžete zoradiť položky pre jednoduché skladovanie a používanie, udržiavanie domu čisté a upratané.

4.Papier držiak na uterák je veľmi jednoduchá inštalácia, bez stopy lepidla a drží pevne

Žiadne skrutky alebo vŕtačky sú potrebné, a končí sú non-sklzu, aby sa zabránilo položky z pádu.

5.Unikátny dizajn môže ušetriť miesto, udržiavať dom uprataný, ľahké nájsť a používanie, nízka hmotnosť a ľahko sa prenáša, je to dobrý pomocník pre domácnosti a kuchyni.

Poznámka:

Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi streľba metódy a monitory, tam je mierne farebný rozdiel medzi obraz a skutočnú vec, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby 0.5-2cm chyba.

Špecifikácia:

Názov: tkaniva držiteľ

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Množstvo: 1 kus

Funkcia: č dierovanie, č nechty

Veľkosť: 22 cm / 26 cm

Balenie zoznam:

1 * Tkaniva držiteľ

Balenie Obsahuje:

1 X Tkaniva držiteľ

Štítky: kúpeľňa kabinetu skladovanie, bielizeň, toaletný papier držiak, hecare kúpeľňa organizátor, kúpeľňa kabinetu zrkadlo, kúpeľňa skriňa pre, wc papir držiteľ, mobile organizátor kúpeľňa, toaletný papier držiteľ psa, mama toaletného papiera držiak, kúpeľňa organizátor skrine.


( 2 Hodnotenie )

Počet