Nastaviteľné Obuvi Stojan, Dvojité Čistenie Držiteľa Moderné Bývanie Obuvi Skladovanie Organizátor Čistenie Pohodlné Topánky Organizátori Stojan, Polica

€3.66


Nastaviteľné Obuvi Stojan, Dvojité Čistenie Držiteľa Moderné Bývanie Obuvi Skladovanie Organizátor Čistenie Pohodlné Topánky Organizátori Stojan, Polica

Funkcia:

1.Dvojité kapacita okamžite až na topánky s týmito sloty. Najlepšie miesto šetriace riešenie pre vaše topánky v spálni, skriňa a šatník. Zásobník na všetky vaše topánky s tento moderný a zábavný dizajn.

2. Vyrobený z kvalitných a non slip ABS plast s veľkou rukoväť pre vaše topánky jediným tieto sloty môže obsahovať ľubovoľný obuvi, obuv, oblečenie a veľkosti. Dostať svoje topánky pár, na prvý pohľad, stiletto, vysoké podpätky, tenisky, šľapky, alebo sandále.

3.Môžete uložiť priestoru pre všetky vaše párov obuvi na existujúce police, skrine, doskách alebo na podlahe.

4.Len majte všetky svoje topánky dobre usporiadané a chránené. Super ľahko sa čistí, stačí použiť vodu a mydlo. Robustný a odolný materiál, z posledných. Perfektný darček pre vašu rodinu, rodičov, či priateľov.

Popis: 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné Typ:Topánky Rack Materiál: Plast Farba: Modrá/Čierna/Béžová/Zelená/Ružová/Žltá/Káva/Fialová Veľkosť: 13.8 x 3.9 x 2" sa Funkcia: Topánky Displeja, Stojan, Šetrí Priestor - Poznámka: 1.Vzhľadom na svetelné a sleduje efekt, farby môžu mať ľahko rozdiel. 2.Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie. Ďakujem vám za vaše pochopenie! Package Zahrnuté: 2 x Topánky Rack (Farba podľa vášho výberu.)

Štítky: klávesnice klavíra stojanu, piano podporu, skrinka polica, rám vešiak, organizované poznámka, dekor polica na stenu, skladacia skladovanie držiteľov, organizoval úrad, polica obuvi, plastové regály organizátor.


( 0 Hodnotenie )

Počet