Nastaviteľné Mobilný Telefón Stojan Všetky Smartphone Stôl Mobil Držiteľ Iné TabletsFor Domov Odolné Pohodlné a Praktické

€3.44


Nastaviteľné Mobilný Telefón Stojan Všetky Smartphone Stôl Mobil Držiteľ Iné Tablety

Produkt predajné miesto: Navrhnuté s rotujúcimi spoločné loptu, môžete nakloniť mobilný telefón stojan ideálny uhol, plus vhodnú výšku , budete mať perfektný výhľad na tvár čas, sledovanie videa, čítanie správ alebo varenie recept, atď. Pevná základňa s vážený kovov vo vnútri, a dole, na ktoré sa vzťahuje anti-preskočiť gumy, tak, že desk phone mount môže držať zariadenia stabilný, bez obáv o telefón alebo tabliet bude preklopiť alebo spadne, aj keď ťuknete na obrazovke. Užite si príjemnú Facetime, sledovať film/Youtube, držať telefón propped až na recept/čítanie, hrať hry a tak ďalej. To je veľký stôl príslušenstvo na voľné ruky a aby váš život jednoduché na kancelárie a domácnosti, môžete ho použiť tiež ako nabíjací stojan. Aonkey ploche držiaka telefónu práce vhodný pre VŠETKY mobilné telefóny s alebo bez prípade, laptopy a väčšina Tabliet, kompatibilný s iPad mini iPad pro, Prepínač, pre Kindle fire, atď. Dajte si šancu vychutnať fantastický stôl mobilný telefón stáť.

Špecifikácia:

1 × Bicykli Držiaka Telefónu

Štítky: lacné stojan stôl konvertor, stál stôl converter home office, celulares hra, úrad polica, telefóny celulares, stojan televízia, mobilný telefón stolový držiak, motorizované sedieť stánok, stôl, podstavec, počítač, písací stôl moderný, zostatok vankúš.


( 0 Hodnotenie )

Počet