Nastaviteľné Kuchyňa Chladnička Úložný Stojan Domov Organizátor Potravín Kontajner Chladničky, Zásuvka Skladovacie Škatule Rack Vysúvacia Polica

€10.16


Multifunkčná Nastaviteľná Vysúvacia Kuchyňa Chladnička Úložný Stojan Chladnička S Mrazničkou Police Držiak Výsuv Zásuviek Úložný Box

Funkcie:

Multi-účel aplikácie

Tento úložný stojan je úsporu priestoru, ktorý pomáha udržiavať potraviny v čerstvom stave a usporiadať potraviny, nápoje. Môžu byť použité pre chladnička, skriňa, ideálny aj pre stôl a stôl na ukladať a usporiadať svoje občerstvenie a malé veci.

Vysoko-kvalitný materiál

Vyrobené z prémiovej PP materiálu, ktorý je ľahký a odolný, aby sa zabezpečilo dlhodobé používanie. A to sa ľahko čistí.

Organizovaný život

S týmto zásuvky, police v chladničke,môžete sa ľahko klasifikovať si jedlo a pitie s pomocou rôznych farebných oddelení, čo je veľmi výhodné pre vás, aby sa jedlo je vaša chladnička starostlivé ad elegantné.

Skladacím dizajnom

S posuvnými dizajn, je ľahké kĺzanie a pozrite sa, potraviny, môžete ju pripojiť na oddelení vašej chladničky maximalizovať užitočnosť priestor.

Špecifikácie:

Typ položky: Zdvíhateľnej chladnička zásuvky, police

Materiál: PP

Farba: Zmiešaná farba

Množstvo: 4 Ks

Položka Veľkosť: 20.5*16.4 cm/8.06*6.45-palcový(Pôvodné), 28.5*16.4 cm/11.20*6.45-palcový(Predkus)

Hmotnosť balenia: 550 g/oz 19.40

Package:

4*Zaťahovacie Chladnička Zásuvky, Police

Štítky: side chladnička rack, chladnička korenie rack organizátor, chladnička organizátor tašky, polica na fľaše chladnička, poličky chladničky neon, ge chladnička police, chladnička organizátor ružová, poličky chladničky ostré, chladnička organizátor ocele, polica zavesiť chladnička.


( 2 Hodnotenie )

Počet