Kuchyňa Úložný Stojan pre Domácnosť Nehrdzavejúcej Ocele Multi-layer Multi-function Pokrievky Rezacia Doska Držiak na Stojan Storager kontajner

€5.66


1PCS Kuchyňa Úložný Stojan pre Domácnosť Nehrdzavejúcej Ocele Multi-layer Multi-function Pokrievky Rezacia Doska Držiak na Stojan Storager

Popis

Tento veko stojan organizátor je vyrobená z trvanlivého železa. Non poškriabaniu povlak chráni uložené hrniec viečka alebo rezanie palube pred prípadným poškodením a špinavé. Veko je držiteľ jednoduchý dizajn a má prázdne môže byť použitie. Nie len použiť ako veko organizátor v kuchyni na ukladanie pod viečka, rezanie palube, atď., ale tiež sa môže použiť ako police vo vašej izbe.

Funkcie

- Farba: Strieborná.

- Materiál: Nerezová oceľ.

- Veľkosť: Cca 16 x 11,8 x bude 18,8 cm.

- Toto veko stojan organizátor je vyrobená z trvanlivého Steeless ocele. Non poškriabaniu povlak chráni uložené hrniec viečka alebo rezanie palube pred prípadným poškodením a špinavé.

- Módny Dizajn a Multi-Funtion: veko je držiteľ jednoduchý dizajn v čiernej farbe a má prázdne môže byť použitie.

- Nie, len ho použiť ako veko organizátor v kuchyni na ukladanie pod viečka, rezanie palube, atď., ale tiež sa môže použiť ako police vo vašej izbe.

- Stabilita: základnú časť je obdĺžnik, pevný a rovný, uistite sa, že veko organizátor je podporované a nie ľahko prevrátiť.

- Jednoduchý tvar vpadli na liečbu v strede, jednoduché použitie.

1 x Úložný kontajner

Štítky: rezacia doska ipad stand, kuchynská bielizeň skladovanie, príbory, držiak kuchyňa, pokrievky organizátor kanady, oka multi layer skladovanie, kuchyňa storag, tovar kuchyňa skladovanie nádoba, kuchyňa organizátori kuchyňa, šperky z nerezovej ocele, držiteľa pcb.


( 2 Hodnotenie )

Počet